Actief in België? Doe mee aan het onderzoek

Deze oproep is gesloten.

01 december 2017

Hoe kijken Nederlandse en Belgische ondernemers aan tegen zakendoen in het buitenland? Ben jij actief in België? Werk dan mee aan het onderzoek naar de zakencultuur in België en schrijf je in voor de Orange Diamond Awards.

Twee keer per jaar wordt het Groot Zakelijk Belgisch-Nederlands Onderzoek gehouden naar trends en ontwikkelingen in het professionele leven in Nederland en België. In het onderzoek worden vragen gesteld over de arbeidsmarkt, finance & accountancy, sales, pensioenen, ICT, HR en juridische zaken.

De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd in tijdschrift De Zaak en tijdens de uitreiking van de Orange Diamonds Awards op 10 december in het Willem II Stadion in Tilburg. Vul nu de enquête in!

Beloning

De Orange Diamond Awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt om handel tussen Nederland en België te bevorderen. De prijs is in het leven geroepen door de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg en de Belgische Kamer van Koophandel voor Nederland, samen met KPMG en ABN AMRO. Je kunt je nog tot woensdag 6 november kandidaat stellen.

De prijswinnaar wordt gekozen door een jury van MKB-Nederland-voorzitter Michaël Van Straalen, oud-NOS-correspondent in België Paul Sneijder, Academic Dean van Antwerp Management School Patrick Kenis, Country Executive ABN AMRO België Victor van der Kwast en vennoot KPMG Bedrijfsrevisoren Luc Verrijssen.

Auteur

Marlou Visser