Economische missie naar Turkije

Met minister Lilianne Ploumen

01 december 2017

Wil je zakendoen in Turkije? Ga dan van 2 tot en met 4 juni mee met de economische missie naar Istanbul, Ankara en Gaziantep met Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Business guide Turkije

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het economisch netwerk in Turkije organiseren een economische missie naar Turkije. Ondernemers die in contact willen komen met potentiële Turkse partners mogen mee op reis. De aanwezigheid van minister Ploumen biedt de kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te wisselen.

Voor wie?

De missie naar Turkije taat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit:

  • Agrofood en tuinbouw

  • Life Sciences & Health

  • High tech systems & materials

Het programma

Deze missie staat in het teken van economisch overleg. De delegatie presenteert de kennis en kunde van Nederland over innovatie aan overheden in Istanbul, Ankara en Gaziantep. Verder zijn er bedrijfsbezoeken en vindt matchmaking plaats. Bedrijven en kennisinstellingen kunnen tijdens de missie ook contracten ondertekenen in het bijzijn van minister Ploumen. Deelnemers mogen zakelijke relaties uitnodigen voor netwerkevenementen en handelsdiners in aanwezigheid van Turkse hoogwaardigheidsbekleders.

Deelname

De kosten van deelname bedragen € 950 per bedrijf. Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten in het kader van de individuele matchmaking (tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening.

De inschrijving voor deze missie sluit op 18 april. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Business guide Turkije

Ga je mee met de missie? Of wil je je orienteren op de Turkse markt? Lees de praktische business guide Turkije. De gids is gratis te downloaden in MijnMKB

Auteur

Claartje Vogel