Jouw vitaliteit

Vitaal ondernemen in crisistijd

Fit ondernemen: hoe doe je dat eigenlijk?

Hoe fit ben jij als ondernemer? In tijden van crisis schiet bewegen en ontspannen er weleens bij in. Hoe zorg je dat je toch vitaal blijft?

01 april 2020 23 maart 2021

Slaap jij eigenlijk wel goed?

Laad je op en knal morgen weer met je onderneming!

Slaap is belangrijk om te herstellen en je lichaam weer op te laden voor een nieuwe dag ondernemen. Als je slecht slaapt, beïnvloedt dit niet alleen je fysieke energie, maar ook je emotionele en mentale energie. En je onderneming!

31 juli 2017

Hoe creëer ik een vitaliteitscultuur?

Goed vitaliteitsmanagement helpt je onderneming verder

Bij vitaliteitsmanagement vergroot je de gezondheid, productiviteit en motivatie van je personeel. Een succesfactor voor goed vitaliteitmanagement is het creëren van een vitale omgeving.

24 juli 2017

Werkgever vindt gezondheid personeel steeds belangrijker

Steeds meer ondernemers investeren in welzijn personeel

Mkb-bedrijven investeren in toenemende mate in de gezondheid, veiligheid en vitaliteit van hun werknemers. Meer dan de helft heeft daarvoor een plan van aanpak, driekwart voert actief verzuimbeleid en 72 procent investeert bewust in een gezonde en veilige werkplek. Dat blijkt uit de Bedrijfsgezondheidscheck van Menzis en MKB-Nederland, die door 500 ondernemers is ingevuld.

04 juni 2013

Hoe zorg ik dat mijn voeding gezond is?

Gezond eten maakt je een gezonde ondernemer

Een broodje van de snackbar waar je langsrijdt, een snack uit het vuistje op een netwerkbijeenkomst, even lunchen in een wegrestaurant. Ondernemers zijn vaak niet de meeste gezonde eters. Gezond eten maakt je zóveel energieker.

05 december 2012