Ondernemers in beeld

Corona desk

Winnaar 1,5 meter innovatie challenge: “We willen internationaal opschalen”

Startup Proxemy heeft grote plannen met de Bubble

Op 16 juli werd de winnaar van de 1,5 meter innovatie challenge bekend gemaakt: de innovatieve sensor Bubble. Bedenker Marcel Schouwenaar van Proxemy kreeg de challenge van wel zes verschillende mensen doorgestuurd. Hier vertelt hij zijn ondernemersverhaal.

20 juli 2020

Inspirerende live webinars rondom ‘het nieuwe normaal’

Door Reset the workplace

Als je je organisatie wilt resetten, is dit het moment. Iedereen voelt zich verbonden door de noodzaak dingen anders te doen; we zijn bereid naar elkaar te luisteren en zijn op zoek naar een nieuw ritme; een balans tussen werk en privé. Het nieuwe initiatief ‘Reset the workplace’ speelt daarop in en biedt medewerkers en ondernemers de laatste twee weken van mei 2020 kosteloos toegang tot kennis van 15 experts via verschillende live webinars.

13 mei 2020

Innovatie door corona: van horeca leverancier naar webshop

Slager maakt de stap naar online

Het coronavirus deelt harde klappen uit in de Nederlandse economie. Nu de horeca zijn deuren heeft gesloten, komen ook de leveranciers in de problemen. Zo ook slager Paul van der Holst. Toch zag hij tot zijn verbazing de omzet van zijn webshop exploderen.

15 april 2020

Digitale schaakcoach Chessity grijpt coronacrisis aan voor groei

“Ik ga me niet door de coronacrisis laten stoppen!”

De coronacrisis heeft flinke gevolgen voor ondernemend Nederland, maar biedt ook mooie kansen. Janton van Apeldoorn van Chessity besloot zijn digitale schaakleraar gratis beschikbaar te stellen en zo voor te sorteren op toekomstige groe

07 april 2020

Ga jij de #VitamineChallenge aan?

Fruitmanden voor alle ziekenhuizen!

We lezen allemaal dat de piek voor IC's pas eind mei wordt verwacht. Komende periode zal extra zwaar zijn voor de ziekenhuizen, steun ze daarom nu! Voor een appel en een peer kun je al extra vitamines sturen naar artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en alle anderen die keihard aan het werk zijn en een beetje extra weerstand goed kunnen gebruiken.

31 maart 2020