Na de zomermaanden kantoorruimte huren? Lees hier waarom!

Het antwoord op de vraag over wat nou de ideale periode is om op zoek te gaan naar nieuwe kantoorruimte is voor ieder bedrijf anders. Tijdens de zomermaanden komen bedrijven vaak minder snel aan bepaalde taken toe. De zoektocht naar een kantoorruimte hoort hier dan al snel óók bij. In dit blog geven we je zes redenen waarom je na de zomermaanden op zoek zou moeten gaan naar een kantoorruimte voor jouw bedrijf!

1. Uitbreiding van personeel

Er zijn gedurende het jaar twee momenten waarop werknemers gaan nadenken over hun huidige baan en de opties voor een carrièreswitch. Dit gebeurt tijdens de dagen rondom Kerst, maar ook gedurende de zomervakantie van je werknemer. Vóór de zomermaanden is het wellicht nog lastig inschatten over hoeveel werkplekken jouw nieuwe kantoorruimte moet beschikken. Dit zal na de zomermaanden duidelijker worden en daarom is dit het perfecte moment om je nieuwe kantoorruimte te zoeken.

2. De warme temperaturen in je kantoorruimte

Tijdens de zomerperiode, wanneer de temperaturen hoog zijn, zit niemand erop te wachten om te gaan verhuizen. Niemand kijkt uit naar een stressvolle periode en al zeker niet wanneer je met 30 graden bureaus moet sjouwen. In de zomer zit iedereen toch veel liever met een laptop te werken in de zon?

3. Nieuwe impulsen dankzij de vakantie

De vakantie is het moment dat nieuwe ambities naar boven komen. Past je werkomgeving nog wel bij deze ambities? Kies daarom een kantoorruimte die je nieuwe ambities stimuleert.

Wil je graag samenwerkingen aan gaan of nieuwe ideeën op kunnen doen? Kies dan om kantoorruimte te huren in een bedrijfsverzamelgebouw. Komen er veel klanten op bezoek bij jouw kantoor? Zorg ervoor dat je kantoorruimte het bedrijfsimago van jouw bedrijf uitstraalt.

4. Kostenbesparing op jouw kantoorruimte

Bij een nieuwe bedrijfshuisvesting ga je in onderhandeling met de verhuurder, waardoor je kunt profiteren van huurkorting of de eerste maand een huurvrije periode kunt krijgen. Wellicht kun je ook besparen op je kantoorruimte door te kiezen voor een all-in huurprijs, waarbij je services en faciliteiten deelt met andere huurders.

5. Minder concurrentie

De lente is vaak de meest populaire periode van het jaar om te verhuizen. Er is dan ook meer concurrentie bij de vraag naar kantoorruimte in deze periode dan in andere periodes. Verhuizen na de zomermaanden zorgt dus voor meer mogelijkheden om te onderhandelen over de huurprijs met de verhuurder.

6. Het oplopen van vertraging

Wat je absoluut niet wilt bij de verhuizing naar een nieuwe kantoorruimte, is vertraging oplopen. Het is daarom aan te raden deze verhuizing niet in te plannen tijdens de bouwvak, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een vertraging betekent dat de werkzaamheden van jouw organisatie langer stil liggen, met als gevolg minder of geen inkomsten tijdens deze periode.

Huur jij kantoorruimte na de zomermaanden?

Inmiddels weet je waarom het verstandig is om kantoorruimte te huren na de zomervakantie. De vakantie heeft gezorgd voor nieuwe impulsen, je zult minder snel vertraging oplopen en de verhuizing vindt niet plaats tijdens tropische temperaturen. Echter, waar kun je de perfecte kantoorruimte huren voor jouw onderneming? Kijk voor het aanbod van kantoorruimte op de website van SKEPP! Ook kun je gratis en vrijblijvend contact opnemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP. Nu de zomermaanden voorbij zijn is het tijd om op zoek te gaan naar jouw nieuwe kantoorruimte!


Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Dossiers

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten