Hoe leer ik presenteren voor publiek?

Leer hoe je een goede indruk achterlaat
Sommige ondernemers hebben van nature een aansprekende manier van presenteren. Heb je die ‘gave’ niet van huis uit? Geen probleem, het is namelijk te leren!
Als ondernemer moet je regelmatig je ideeën aan werknemers presenteren. Ook klanten of opdrachtgevers vinden het prettig als je een presentatie opzet om een plan of aanbieding  te verduidelijken.
 
Moeilijke beslissingen
Al tijdens de voorbereiding van je presentatie, loop je soms tegen moeilijke beslissingen aan. Moet je precies weten hoe je de zinnen uit gaat spreken? Gebruik je hulpmiddelen of juist niet? Hoe pas je een presentatie aan op de doelgroep? Om dit soort dingen te leren, kun je de training ‘Presenteren voor publiek’ van MKB Cursus & Training volgen. Hierin krijg je veel informatie over presenteren en ben je volop bezig met praktische oefeningen. Aan het eind van de eerste dag krijg je een opdracht die je op de tweede dag  uitvoert, zodat je persoonlijke tips kunt krijgen van de trainer.
 
Zelfverzekerd
Tijdens ‘Presenteren voor publiek’ leer je hoe je zelfverzekerd en overtuigend overkomt in je presentatie. Ook krijg je tips waardoor je goed om kunt gaan met lastige vragen of negatieve reacties. Zodra je daar op een voor de klant bevredigende manier op reageert, vergroot je de kans op zakelijk succes.  

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten