Ondernemen of verzuipen

Een wildwaterworkshop Ondernemerschap

27 september 2013

Serie-ondernemers Tovias Walraven en Leen Zevenbergen verzorgen de spetterende workshop 'Ondernemen of verzuipen'. De workshop is er voor iedereen die ondernemer is of ervan droomt dat te worden.

Wat is 'Ondernemen of verzuipen'?

Ondernemerschap is vaak eng en moeilijk. Doorzettingsvermogen is essentieel om succesvol te zijn. Als je niet doorzet, verzuip je. Het verschil tussen falen en slagen is soms heel gering. Om dat te ervaren, wordt de workshop afgesloten met een sensationele ervaring op de wildwaterbaan.

Voor wie is de workshop bedoeld?

'Ondernemen of verzuipen' is een seminair bedoeld voor beginnende ondernemers. Ook directies, management teams, besturen en talenten kunnen bij de workshops terecht.

Waar en wanneer?

De workshops vinden plaats bij het complex van Dutch Water Dreams (www.dutchwaterdreams.com)

De eerste serie van de bijzondere workshop is gepland op vrijdag 17 november. Deelname kost €395,= per persoon (excl. btw) en dat is inclusief rafting clinic, instructie, powerlunchbuffet, overige consumpties, documentatie, checklists, personal rafting DVD en het boek 'En nu laat ik mijn baard staan' van Leen Zevenbergen. Kijk voor meer informatie op www.ondernemenofverzuipen.nl