Verbeter samenwerking op vlak veiligheid

Congres veiligheid en risico op 6 december 2011

30 september 2013

Samenwerking op het gebied van veiligheid zorgt voor een minder risicovolle werkomgeving. Toch zijn er in de praktijk weinig ondernemers die daadwerkelijk samenwerken op het gebied van veiligheid. Waarom? En hoe kun je die samenwerking verbeteren?

Op die vragen krijg je een antwoord tijdens het Congres Veiligheid & Risico, dat op 6 december 2011 in Rotterdam. Verschillende sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid en verzekeringsinstanties delen tijdens deze dag hun visie en ervaringen, met als centrale onderwerp 'de winst die door samenwerking kan worden behaald'. 

Samenwerking: minder risico's

Uit de ervaringen van de sprekers zal blijken dat samenwerking zorgt voor minder risico's, minder incidenten, een beperking van de (gevolg)schade, continuïteit in de bedrijfsvoering en een beter bedrijfsresultaat.

Workshops

Een van de workshops die je kan volgen, is 'bevlogenheid als sleutel voor veilig werken', waarbij je te weten komt wat de impact van gedrag op veiligheid is. Veiligheid op de werkvloer is namelijk niet alleen een kwestie van regels en technische oplossingen, ook het menselijke aspect heeft een grote invloed. Leer tijdens de workshops wat je kunt doen om je werknemers bewust te maken van hun veiligheidsgedrag.

Aanbod

Iets voor jou? Door je in te schrijven via 365 krijg je een korting van 100 euro. Schrijf je in via deze link en vermeld de kortingscode 365z.