Verkiezing Virtuele Assistent 2012

Wie wint de award voor beste Virtuele Assistent?

05 oktober 2012

Met de opkomst van Het Nieuwe Werken is de Virtuele Assistent, assistent op afstand, de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig vak. Hoog tijd om een verkiezing, speciaal voor Virtuele Assistenten te organiseren.

Met de opkomst van Het Nieuwe Werken is de Virtuele Assistent de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig vak. Het werken als secretaresse of assistent op afstand vergt andere vaardigheden dan werken op kantoor. Virtuele Assistenten moeten beschikken over bijzonder goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis zelfstandigheid en initiatief. Ook het tot in de puntjes beheersen van alle tools voor het werken op afstand en het managen van de eigen ‘zichtbaarheid’ binnen het bedrijf is noodzakelijk. 

Award

Bij dit vak hoort een award, vindt het bedrijf Moneypenny. Als bedenker van het fenomeen Virtuele Assistent in Nederland (sinds 2000) organiseert Moneypenny de eerste verkiezing van de Virtuele Assistent van het jaar. Werk jij met een kei van een assistent of secretaresse op afstand? Nomineer een Virtuele Assistent.

Jury

Nomineren kan tot en met  vrijdag 5 oktober 2012. Daarna mag het publiek stemmen. De kandidaat met de meeste stemmen dingt mee naar de award. De jury kiest daarnaast nog twee finalisten uit de nominaties. Een van de sponsoren van de verkiezing is MKB Servicedesk. Directeur, Willem Overbosch, neemt zitting in de jury.

Bekendmaking

Lees meer over de award en de prijzen die in de verkiezing te winnen zijn op de website van Moneypenny. De  bekendmaking van de Moneypenny Virtuele Assistent 2012 vindt op 2 november 2012 plaats.