Drie experts in webinar Slim Werken Slim Reizen

Schrijf je in voor het gratis webinar

16 januari 2014

Een ondernemer zonder kantoor en een expert op het gebied van timemanagement. Leer in het webinar Slim Werken Slim Reizen van David Saris en Gerald Essers hoe je slim met werk- en reistijd omgaat.

Als ondernemer ben je continu bezig met de ontwikkeling van je bedrijf. Slim omgaan met werk- en reistijd hoort daar bij. Vooral omdat je hiermee veel aan kostenbesparing kunt doen en medewerkers tevreden houdt. Maar hoe pak je het aan? Het webinar Slim Werken Slim Reizen biedt inzicht. Laat je door experts informeren wat slim werken en reizen voor jouw onderneming kan betekenen. 

Timemanagement

Een overvolle mailbox, een lange todo-lijst en een drukke agenda. Ken jij het gevoel dat de tijd door je vingers glipt? Gerald Essers, is schrijver van het boek 'Slimmer werken met het kantoor in je tas'. Deze expert op het gebied van timemanagement schuift als gastspreker aan tijdens het webinar om jou de fijne kneepjes van timemanagement te leren. Essers is ook aanwezig op het congres Tem de Tijd! om bezoekers van praktische tips te voorzien.

Flexibel kantoor

Wie kan jou het beste vertellen wat Het Nieuwe Werken voor jou bedrijf kan betekenen? Precies, een ondernemer zelf. David Saris is zo'n ondernemer. Zijn bedrijf g-company heeft geen kantoor, alleen flexplekken in een bedrijfsverzamelgebouw en driekwart van de medewerkers heeft een contract als risicodragend ondernemer. Dat is de ultieme vorm van Het Nieuwe Werken bij g-company. Saris vertelt jou als gastspreker in dit webinar over zijn ervaringen op het gebied van Slim Werken Slim Reizen. 

Ook voor mkb-bedrijven

"Juist die tips van collega-ondernemers kunnen aanzienelijke verbeteringen aanbrengen in jouw bedrijfsvoering", vindt Leendert-Jan Visser,  directeur van MKB-Nederland. Ook hij is te gast in het webinar. Hij schreef het voorwoord voor het boek 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen': "Het combineren van werk en privé, het meer plaats en tijd ongebonden kunnen werken, lijkt vaak weggelegd voor grotere organisaties. Door het praktisch te houden en gebruik te maken van nieuwe technische mogelijkheden, is juist in mkb-bedrijven veel mogelijk."

Inschrijven webinar

Geïnteresseerd in de kennis van deze gastsprekers? Schrijf je in voor het webinar Slim Werken Slim Reizen. Het webinar vindt plaats op 15 november 2012 van 12.00 - 13.00 uur. Je kunt het webinar gratis vanaf je eigen computer volgen. 

E-book en whitepapers

Lees alvast over Het Nieuwe Werken in het boek 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'. In dit boek vertellen andere ondernemers wat slim omgaan met werk- en reistijd hen oplevert. 

Ook bieden onderstaande whitepapers veel informatie. Download ze gratis: