Stap 4: Schakel een IT-specialist in

In tien stappen naar een toekomstbestendige werkplek | Kantoor in de cloud
Lees jij regelmatig IT-gerelateerde artikelen? Weet je precies wat er gaande is in de IT-industrie en waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Als je zelf niet in de IT-branche actief bent, is de kans klein dat jij als ondernemer volledig bij bent op dit vlak.
Is jouw IT op orde?
Klik hier
Doe de scan en kom erachter
Ga
Lees alle tien stappen
Klik hier
Download het gratis whitepaper
Naar MijnMKB
Dat je niet alles weet van IT en cloud computing is op zich geen probleem, al is het wel handig om als ondernemer globaal de mogelijkheden te kennen. Jij gaat tenslotte beslissen. Het is daarom goed om regelmatig te sparren met een expert op dit gebied.
 

Kennis in huis?

Het zou heel mooi zijn als je binnen je bedrijf al de nodige kennis in huis hebt en iemand verantwoordelijk kunt maken voor IT-zaken (denk aan een systeembeheerder), maar binnen de meeste mkb-bedrijven is dit niet het geval. Zorg in dat geval voor een betrouwbare partner, die jou kan ontzorgen op dit vlak. Dit kan een onafhankelijke adviseur zijn of een vertegenwoordiger van het bedrijf waarbij jij diensten en/of producten (software of hardware) afneemt. Het is heel belangrijk deze (interne of externe) expert te betrekken in het maken van een IT-strategie. Hij of zij kan je helpen om te bepalen welke IT-onderdelen binnen jouw bedrijf nog ontbreken of efficiënter ingezet kunnen worden.
 

Systeembeheer: zelf doen of uitbesteden?

Pieta Hoogvliet, eigenaar Hoogvliet Schoonmaakdiensten doet het liever zelf:
“Ik ben redelijk op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van IT en automatisering. Ik heb zelf geen behoefte aan een specialist. Ik vind het zelf veel te leuk om uit te zoeken. Ik ben al 33 jaar ondernemer en weet waar ik op moet letten. Ik heb het liefst de touwtjes volledig zelf in handen.” Hoe staat het met jou? Lees de afwegingen die je kunt maken.
 

Whitepaper Kantoor in de cloud

Benieuwd naar de andere negen stappen? Je leest het in ons gratis whitepaper 'Kantoor in de cloud', inclusief tips van collega-ondernemers.

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Whitepaper Kantoor in de cloud

In tien stappen naar een werkplek die klaar is voor de toekomst
Hoe ziet je kantoor er over vijf jaar uit? Heb je dan nog wel een kantoor? De bedrijfsvoering verschuift steeds meer naar online. Om deze manier van...

Welke invloed heeft de cloud op mijn IT?

Vijf redenen om je werkplek klaar te stomen voor de toekomst
Welke trends hebben de komende jaren invloed op jouw IT en organisatie? En: Waarom zou jij mee veranderen? Vijf redenen om met je tijd mee te gaan en...

In tien stappen je kantoor in de cloud

Maak je werkplek klaar voor de toekomst
Een solide IT-infrastructuur is goed voor je bedrijf. Het geeft jou en je werknemers vaart en plezier in het werk. En heel belangrijk: Het geeft jou...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten