Eerste exemplaar boek Groei uitgereikt aan minister Dijsselbloem

Boek Eerste hulp bij Groeien helpt ondernemers bij de volgende stap

10 april 2014

In het boek Eerste hulp bij Groeien lees je de ervaringen van vijf groeiondernemers, tips van experts en maak je kennis met het proces van bedrijfsgroei. Verne Harnish, Arko van Brakel, Pieter van Osch en Rinke Zonneveld aan het woord over dit nieuwe boek. Michaël van Straalen heeft vandaag het eerste exemplaar van het boek Groei aan minister Dijsselbloem uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer.

Boek Eerste hulp bij Groeien

Verne Harnish - Oprichter en CEO van Gazelles en auteur van Mastering the Rockefeller Habits en The Greatest Business Decisions of All Time: 

“De eerste stappen zijn altijd het moeilijkst. Je moet de juiste mensen aan boord zien te krijgen. Creëer een team dat je bedrijf daar kan krijgen waar jij heen wilt. De belangrijkste vraag is niet 'waarom?', 'wat?' of 'hoe?', het is 'wie?'. Dit boek helpt je op weg.”

Rinke Zonneveld, Algemeen directeur Regionale OntwikkelingsMaatschappij Zuidvleugel i.o.: “Ons land heeft dringend behoefte aan ondernemers met een stevige groeiambitie. Dit boek inspireert om die eerste belangrijke horde van tien werknemers te nemen door het geven van praktische tips en leerzame voorbeelden van collegaondernemers.”

Pieter van Osch - Spark Leadership foundation:

“De sleutel voor groei is een constante focus op je doelen en prioriteiten. Je moet details loslaten en je werknemers vertrouwen geven. Dan kun je de juiste beslissingen nemen. We hebben in Nederland meer bedrijven nodig die focussen op groei, dus ik ben blij dat dit boek hen daarbij helpt.”

Arko van Brakel, inspirator, spreker en o.a. directeur van opleidingscentrum De Baak:

“Succesfactor nummer één is het hebben van een helder, richtinggevend droomdoel. De mooiste, meest richtinggevende dromen en doelen zijn zo groot dat eventuele tegenslagen erbij in het niet vallen. Doelloos falen is immers zinloos. Falen met een doel is een leermoment. In dit boek kun je je optrekken aan de inspirerende doelen en ervaringen van andere groeiers.”

Het boek is geschreven door groei-expert Annegien Blokpoel, directeur van adviesbureau PerspeXo en groei-ondernemer Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk.

Meer over bedrijfsgroei?

Auteur

Raphael Klees