Aankondiging: Week van de Veiligheid

Ondernemers opgelet: verbeter de veiligheid van je bedrijf

07 oktober 2014

Van 6 t/m 12 oktober is het Week van de Veiligheid, georganiseerd door onder andere het ministerie van Veiligheid en Justitie. Een week lang richten deze partijen zich op hoe ondernemers hun veiligheid kunnen verbeteren.

Elk jaar vindt in oktober de Week van de Veiligheid plaats. Dit jaar is het thema 'minder cash, wel zo veilig'. Acteur en ambassadeur van de Week van de Veiligheid, Martin Morero, is aanwezig bij de aftrap van de week en presenteert daar ook de Wel-Zo-Veilig-Awards. Dit is een prijs voor ondernemers die zich flink hebben ingezet voor de veiligheid van hun bedrijf.

Contactloos pinnen

De aftrap van de Week is op 6 oktober in het Mercure Hotel in Leidschendam. Minister Opstelten is hierbij ook aanwezig en zal het contactloos pinnen demonstreren in het Kruidvat. 

Het doel van de Week van de Veiligheid is om ondernemers bewuster te maken van de veiligheid in hun bedrijf. Dit jaar wordt er gericht op het thema 'minder cash, wel zo veilig', waarbij nadruk wordt gelegd op weinig contant geld in huis hebben en meer pinnen of afromen. 

Wil jij weten hoe het met de veiligheid in jouw bedrijf gesteld is? Doe dan de online veiligheidsscan. 

Auteur

Romy Donk