Vak-event Veilig Werkt Beter

'Meer winst met veilig en gezond werken'

06 november 2014

De vak-event Veilig Werkt Beter wordt dit jaar van 4 t/m 6 november georganiseerd in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Het thema is 'Meer winst met veilig en gezond werken'.

In dit artikel

Er zal dit jaar extra aandacht zijn voor 'Risico Invenstarisatie & Evaluatie' (RI&E). Er wordt aandacht besteed aan preventieve maatregelen, zoals onder andere een veilig gebouw, restveiligheid en een veilige werkplek. Daarnaast komen ook bedrijfshulpverlening en incidentbestrijding aan bod. 

Programma

Bezoekers kunnen onveilig werken ervaren door middel van binnen en buiten demo's, er is een expositie 'het productieve kantoor', en er zijn workshops waar je kunt leren over onder andere gezonde voeding en gedragsverandering. Er is ook een theater aanwezig, waar rollenspellen en paneldiscussies gehouden worden en presentaties worden gegeven

Verwachting

Organisator Johan Heystek verwacht er veel van dit jaar. "Dit is de tweede editie en ik verwacht meer bezoekers dan vorig jaar. Toen waren er vierduizend mensen aanwezig. We hebben dit jaar nog meer exposanten en een gelijktijdig ander event in de hallen dat samenhangt met Veilig Werkt Beter, over duurzame inzetbaarheid van je personeel."  Veilig Werkt Beter is gratis toegankelijk, mits je je registreert.  Team MKB Servicedesk is ook aanwezig op de beurs met een eigen stand. Kom langs en maak een praatje met ons! Het event wordt georganiseerd door 2XPO C.V. in samenwerking met brancheverenigingen.  Meer informatie? Schrijf je in! 

Auteur

Romy Donk