Breedband internet

Sneller ondernemen desk

Ondernemer, benut je online mogelijkheden!

Denk aan de 3 W's: webshop, webinars en wifi

Uit onderzoek van MKB Servicedesk onder 820 ondernemers blijkt dat er online nog veel winst te boeken is. Vooral op het onderdeel ‘bediening van klanten’ is er nog ruimte voor verbetering.

05 september 2018

Hoe kan ik online leads genereren?

Tips om via internet aan klantgegevens te komen

Leads zijn de gegevens van een potentiële klant. Natuurlijk heel waardevol voor jou. Maar hoe kom je aan die leads? Hier ligt online nog een grote kans voor ondernemers om gerichter marketing te bedrijven.

10 november 2017

Internet in Nederland snelste van Europa

Nederland met gemiddeld 12,5 Mbps nu derde van de wereld

Nederlanders hebben gemiddeld de snelste internetverbinding in Europa. In het derde kwartaal van 2013 werd Zwitserland ingehaald. Alleen in Zuid-Korea en Japan is er nog sneller internet.

12 juni 2017

Kijkt jouw personeel het WK voetbal?

De voor- en nadelen van tv op de werkvloer

Deze zomer is het weer raak voor voetbalminnend Nederland: het WK voetbal in Brazilië. De meeste wedstrijden zijn buiten standaard kantooruren. Maar veel wedstrijden beginnen om 18.00 uur. Hoe ga je daarmee om als werkgever? Laat je jouw personeel kijken? De voor- en nadelen van tv als ontspanningsmiddel op de werkvloer.

12 juni 2017

Whitepaper 'Benut je online kansen: cloud computing'

Download dit gratis whitepaper en haal alles uit de cloud

Werk jij al in de cloud? Steeds meer diensten worden volledig online gefaciliteerd. In dit whitepaper behandelen we de voor- en nadelen en leggen we uit hoe je als ondernemer optimaal en veilig kunt profiteren van cloud computing.

23 december 2015

Onderneem jij al op topsnelheid?

Scan geeft je inzicht in kansen op ICT-gebied

Ondernemers in het mkb weten vaak niet wat de mogelijkheden van online werken zijn, laat staan welke programma's en verbindingssnelheid ze hiervoor nodig hebben en hoe het zit met veiligheid. Zorg dat je daar verandering in brengt, maak je klaar voor online werken.

27 september 2013

Linkpagina Whitepaper 'Benut je online kansen: Communicatie'

Handige links uit het whitepaper

In dit whitepaper wordt uitgelegd hoe je online op een effectieve manier kunt communiceren via videoconferencing en door het houden van webinars. We hebben de links uit het whitepaper op een rij gezet:

04 september 2013

Whitepaper 'Benut je online kansen: communicatie'

Wat kan ik met videoconferencing en webinars?

Online communicatiediensten, zoals videobellen en webinars, wordt slechts door 37 procent van de ondernemers benut. Maar hoe werkt het precies en wat heb ik eraan? In dit whitepaper geven we daar antwoord op.

04 september 2013

Waarom mobiel internet op kantoor?

De plussen van een WiFi-verbinding binnen jouw bedrijf

Waarschijnlijk maak je thuis al gebruik van een draadloos netwerk (WiFi). En onderweg zijn er tal van mogelijkheden om met je laptop of smartphone via WiFi internetverbinding te krijgen. Alleen op kantoor is de situatie anders.

24 juni 2013

Is de kabel van coax of van glasvezel?

Benieuwd wat de kabel nou eigenlijk is?

Leer meer over kabel-internet.

13 februari 2013

Overstappen naar een andere internetaanbieder

Do’s en don’ts voor een soepele overstap naar de kabel

Redenen om over te stappen naar een andere internetaanbieder zijn bijvoorbeeld; geld besparing, meer internetsnelheid of betere service. Toch doen veel ondernemers het niet, omdat het veel ‘gedoe’ met zich meebrengt.

13 februari 2013

Alle kansen van breedband internet

Een checklist

Een snelle, betrouwbare internetverbinding wordt steeds belangrijker voor ondernemers. In deze tijd van mobiel werken en cloud computing is breedband internet onmisbaar.

13 februari 2013

Linkpagina whitepaper 'Hoe bedien ik mijn klanten online?'

Alle links uit het whitepaper op een rij

Uit onderzoek van MKB Servicedesk onder 820 ondernemers blijkt dat er online nog veel winst te boeken is. Vooral op het onderdeel ‘bediening van klanten’ is er nog ruimte voor verbetering. Waar liggen die online kansen precies voor jou als ondernemer? Dit whitepaper geeft antwoord op die vraag.

13 februari 2013

Grijp je online kansen met breedbandinternet

Download gratis ons whitepaper over breedbandinternet

Er liggen veel online kansen op je te wachten. Waar gebruik jij internet voor in je bedrijf? En hoe snel is je internetverbinding? Ontdek wat je als ondernemer kan met breedbandinternet.

13 februari 2013

Handige tips voor sneller internet

Welke vorm van breedband past bij mij?

Als moderne ondernemer wil je een snelle en stabiele internetverbinding. Breedband dus. Maar er zijn vele vormen. Waar moet je op letten bij het maken van je keuze? Handige tips van en voor ondernemers.

13 februari 2013

WiFi: Wat kun jij je klanten bieden?

Voordelen en mogelijkheden van snel internet voor jouw klanten

Een snelle breedbandverbinding biedt legio mogelijkheden om je (potentiele) klanten blij te maken. Van gratis WiFi in hotels en restaurants tot tv als dienstverlening.

13 februari 2013

Moet ik als ondernemer interactieve TV gaan inzetten?

Digitale TV op het werk als promotiemiddel

HD TV rukt razendsnel op. In de wachtruimte bij de tandarts, in de sportwinkel, in het fitnesscentrum, bij de slager. Overal krijg je bewegende beelden voorgeschoteld. Steeds meer ondernemers gebruiken het populaire medium als promotiemiddel.

13 februari 2013

'Betrouwbare internetverbinding is broodnodig'

Interview met ondernemer Leo Adank

Leo Adank van Thesus Talking Image weet als geen ander dat een snelle internetverbinding cruciaal is voor bedrijven anno 2012. In een interview geeft de ondernemer tips aan collega-ondernemers.

13 februari 2013

Getoond 1 tot en met 18 van 25 totaal, er zijn meerdere pagina's