Dossier Diefstal

 
shutterstock_549680125.jpg

Maak medewerker bewust van gevaren datalek

Geef cybercriminelen geen kans
Zorg ervoor dat in eerste instantie de medewerkers zich bewust zijn van de risico’s die zij vaak zelf veroorzaken. Met één klik al je belangrijke documenten weg. Een zoekgeraakte USB-stick met daarop veel privacygevoelige bedrijfsinformatie. Als ondernemer zit je daar uiteraard niet op te wachten. Toch blijkt dat veel medewerkers zich nauwelijks druk maken om deze gevaren.
shutterstock_193359275.jpg

Hoeveel kost een datalek?

7 megatrends
Het is misschien wel een van de grootste angsten van ondernemers. Je kostbare data komt in handen van de verkeerde persoon. Wat is precies de oorzaak van zo’n datalek, en wat kost dat?
cctv mkb.jpg

Diefstal op camera publiceren?

Nieuw wetsvoorstel
Burgers en ondernemers mogen straks foto- en filmopnamen van diefstal, vernieling en inbraak publiceren. Bedoeling is dat criminelen makkelijker opgespoord worden. Wat gaat hierdoor veranderen voor jou?
camera-98398_640.png

4 gadgets voor horecaondernemers

Bescherm je zaak tegen criminelen
Ondernemers in de horeca hebben een relatief hoog risicogehalte. Ze zijn interessant voor verschillende groepen criminelen, zoals overvallers en dieven. Met kleine oplossingen kun je jezelf al voor een groot deel beschermen. Vijf handige hulpmiddelen die jouw horecagelegenheid veiliger maken.
handgeven.jpg

Veiligheidsbeleid ‘s-Hertogenbosch verandert voor ondernemers

Gemeente gaat uit van de kracht van de ondernemer
Vanaf begin 2015 gaat de gemeente ‘s-Hertogenbosch een andere rol spelen in het regelen van de veiligheid van ondernemers. Dat zegt Bart Venrooij, hoofd van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid in Den Bosch. “We gaan meer uit van de eigen verantwoordelijkheid van de ondernemers. En dat willen we ondersteunen.”
Tankpas.png

Doorrijders bij tankstations tegenwoordig de klos

Match & Catch software checkt het kenteken
Medewerkers achter de kassa van tankstations kunnen tegenwoordig binnen een seconde zien of er een overtreder aan komt rijden, die niet van plan is te betalen. Doorrijders kunnen gepakt worden met Match & Catch software van beveiligingsbedrijf Poseidon.
pills1.jpg

Goed beveiligd, toch bestolen

Apotheker Klaas Kroes vertelt
Ondernemer Klaas Kroes heeft een eigen apotheek. Ook apothekers hebben te maken met criminaliteit. De Staring Apotheek van Kroes heeft al het een en ander meegemaakt. Wat doet hij om zijn zaak veilig te houden?
pop bedrijf bord richting koers.jpg

Voorkom inbraak; vergroot het zicht op je bedrijf

Zorg dat iedereen je bedrijf goed kan zien!
Als omstanders goed zicht hebben op je bedrijf en de omgeving van je bedrijf, dan voelen potentiële daders zich 'gezien', waardoor zij minder snel over zullen gaan tot ongewenst gedrag.
Schoonmaken1.jpg

Hoe houd ik mijn omgeving schoon, heel en veilig?

Overlast en vernieling: zo voorkom je het
Een schone en aantrekkelijke omgeving heeft een positief effect op de veiligheidsgevoelens van jou, personeel en klanten, relaties en bezoekers. Daarnaast vertonen mensen in een schone, aantrekkelijke buitenruimte minder snel ongewenst gedrag.
pop bedrijf zaken doen gesprek.jpg

Wat is het STOP-principe?

Wat te doen bij overval en geweld?
Er zijn tal van redenen waarom klanten agressie vertonen. Sommigen hebben gewoon een kort lontje, anderen zijn gewend om op deze manier hun zin te krijgen. Het STOP-principe helpt jou als ondernemer om te gaan met agressie.
Getoond 1 tot 10 van 26. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Diefstal

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten