Mikkel Hofstee Lifeguard MKB.JPG

"Zelfs mijn vrouw heeft geïnvesteerd"

Lifeguard wist via beleggers groei te financieren
De groei van je bedrijf financieren via crowdfunding. Het gebeurt steeds vaker. Mikkel Hofstee wist met zijn bedrijf Lifeguard 300.000 euro bij elkaar te halen in enkele weken. Hij vertelt zijn verhaal.
bouwenbagger.png

Van bagger naar baksteen

Ondernemer in beeld | Netics BV maakt bouwmateriaal van afval
Ingenieurs Eldert Besseling en Hugo Ekkelenkamp toveren nat slib om tot stevige bouwblokken. Wereldwijd groeit de noodzaak om waterkeringen te bouwen en daar spelen de ondernemers met hun bedrijf Netics slim op in. Besseling: "De kosten dalen met een factor tien."
TNO-3D-printed-carrots.jpg

Hoe print je een wortel? Voedsel uit de 3D-printer

Innovatiekans voor jouw bedrijf
Er rolt steeds meer uit 3D-printers: van bouwmodellen tot maaltijden. Hoe kun jij als ondernemer inspelen op deze nieuwe techniek? Marcel Hofmeijer van voedselleverancier Huuskes besloot samen te werken met TNO. Samen onderzochten ze de mogelijkheden van 3D-printen van voedsel.
Werner.jpg

Pizza's en persberichten: 7 tips voor innovatie

Werner Vogels (Amazon) deelt zijn succesformule
Amazon boekt steeds meer omzet en winst met zijn cloudaanbod van Amazon Web Services. Deze tak staat onder leiding van technisch directeur Werner Vogels. Tijdens The Next Web Europe in Amsterdam deelt de innovatie-expert zijn succesformule.
Johan_Looijenga_TSS.jpg

"Zoek een financier die het snapt"

Ondernemer Johan Looijenga over financiering van innovatie
Schermen met informatie. Je ziet ze tegenwoordig overal. Langs de snelweg, bij het tankstation, in entrees van bedrijven, in je hand (smartphone) en op je schoot (tablet). Johan Looijenga speelt met zijn bedrijf, TSS Cross Media Group, in op deze trend. Onlangs had hij extra geld nodig voor innovatieve groei. Hoe ging hij te werk?
Teboza.gif

Meer efficiëntie in het aspergebedrijf

Ondernemer in beeld | Ruud van Wijlick | Teboza
In het familiebedrijf Teboza draait alles om asperges. Teboza verkoopt aspergeplanten aan andere telers, teelt zelf asperges en verkoopt het Limburgs goud. Het bedrijf heeft de aflopen jaren een forse groei doorgemaakt, waardoor het bedrijf voor de vraag kwam te staan of er een nieuwe kracht op de financiële administratie aangenomen moest worden. Ondernemer Ruud van Wijlick besloot te kiezen voor een efficiencyslag.
weedburger.jpg

Weedburgers in het RadioCafé

MKB RadioCafé 22 januari 2015
In een onbevangen en opgewekt MKB RadioCafé draait het deze week vooral om nieuwe ideeën, met onder meer de lancering van het nieuwe boek Eerste Hulp bij Innovatie. Presentator Bram Donkers ontvangt MKB-directeur Erik Ham van TNO, om het gratis e-book ten doop te houden. Mark Kulsdom is daarbij eveneens aanwezig; als entrepreneur tegen wil en dank zet hij de innovatieve Dutch Weedburger op de agenda.

'Starter: houd vol en focus'

Dare to have a dream | Vastgoedexpert helpt starter in circulaire economie
starter-houd-vol-focus-231214120800.png
leev.jpg

“Als chiazaad hip is, bak ik daar gewoon een koek van!”

Ondernemer in beeld | Leo Voorwinden, Leev
Steeds vaker zie je ze in de supermarkt: de producten van Leev. Biologische speltwafels, biohavermout, glutenvrije boterkoeken. Ze zijn van Leo Voorwinden, een ondernemer die in 2010 de markt heeft bestormd met maar liefst 45 producten in één keer. Met succes, want zijn merk ligt inmiddels bij alle grote supermarkten in Nederland. En er komen steeds meer producten bij.

Offline concept voor online winkels

Your Brand Shop: pop-up store carrousel
offline-concept-voor-online-winkels-91214172947.png
Getoond 1 tot 10 van 42. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Ondernemer in beeld

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten