Veiligheid

Organisatie desk

Meerdere partijen kennen jouw wachtwoorden

Veilig online ondernemen | Tips om hackers te verslaan

In 2012 zijn bij een hack bij LinkedIn de inloggegevens van 117 miljoen gebruikers buitgemaakt. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten over een aantal van ‘slechts’ 6,5 miljoen. De gegevens zouden door Russische cybercriminelen zijn gestolen en worden nu, vier jaar na de hack, te koop aangeboden op het internet voor circa 2000 euro. De website Leakedsource claimde onlangs ook in het bezit te zijn van de gegevens en 90 procent van de wachtwoorden binnen 72 uur te hebben kunnen kraken.

06 juni 2017

Wees inbrekers een stap voor

Preventieve maatregelen tegen inbraak

In Utrecht alleen al is de afgelopen drie maanden bijna 500 keer ingebroken. Oplettend zijn is belangrijk, maar niet altijd genoeg. Hoe kun je je onderneming beschermen tegen inbrekers?

14 november 2014

Hoe houd ik mijn omgeving schoon, heel en veilig?

Overlast en vernieling: zo voorkom je het

Een schone en aantrekkelijke omgeving heeft een positief effect op de veiligheidsgevoelens van jou, personeel en klanten, relaties en bezoekers. Daarnaast vertonen mensen in een schone, aantrekkelijke buitenruimte minder snel ongewenst gedrag.

03 september 2014

Hoe herken ik verdacht gedrag?

Wapenen tegen diefstal met deze tips

Medewerkers of externen die iets stelen bij je op de bedrijfsvloer. Helaas komt het regelmatig voor. Het gedrag kun je herkennen. Wees alert op deze symptomen.

03 september 2014

Zeg "dag" tegen diefstal, fraude en afpersing

Overzicht in je bedrijf is de sleutel

Overzicht in en om je bedrijf helpt bij het voorkomen van diefstal, omdat potentiële daders dan zichtbaarder zijn. Zo doe je dat!

03 september 2014

Voorkom inbraak; vergroot het zicht op je bedrijf

Zorg dat iedereen je bedrijf goed kan zien!

Als omstanders goed zicht hebben op je bedrijf en de omgeving van je bedrijf, dan voelen potentiële daders zich 'gezien', waardoor zij minder snel over zullen gaan tot ongewenst gedrag.

03 september 2014

Hoe maak ik mijn zaak veilig tegen diefstal?

Bijzondere Subsidieverordening Veilig Ondernemen Amsterdam

De PAC's krijgen jaarlijks meer dan 2 miljoen alarmmeldingen. Veel daarvan worden rechtstreeks door de Particuleiere Alarm Centrales afgehandeld en in 90% blijkt het vals alarm te zijn. Hoe zorg je ervoor dat de politie actie neemt bij diefsal of inbraak?

03 september 2014

Wat kan ik met het Keurmerk Veilig Ondernemen?

Wat is het Keurmerk Veilig Ondernemen precies?

Jaarlijks lijdt het Nederlandse bedrijfsleven schade door criminaliteit en onveiligheid. De overheid wil dat bedrijven en overheden hier gezamenlijk iets aan doen. Daarom bestaat het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

03 september 2014

Wat is het Keurmerk Veilig Ondernemen?

Stappenplan om een certificaat te krijgen

Vandalisme, agressie, diefstal: het klinkt niemand vreemd in de oren. Denken dat je de daders wel alleen aankunt, is naïef. Het probleem volledig bij politie of brandweer leggen, werkt vaak ook niet optimaal. Wat dan wel?

03 september 2014

Hoe zorg ik dat het hang- en sluitwerk van mijn pand veilig is?

Beveilig je pand tegen diefstal

Hoe kun je controleren of het hang- en sluitwerk van de ramen en deuren die bereikbaar zijn voor inbrekers, van voldoende kwaliteit is? Wapen je met deze tips tegen diefstal!

13 juni 2014

Getoond 21 tot en met 30 van 67 totaal, er zijn meerdere pagina's