Veiligheid

Organisatie desk

Hoe stel ik mijn huisregels samen?

Waarom is een huisregel belangrijk?

Iedere winkel mag binnen de grenzen van de wet zijn eigen regels bepalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verplichte inzage in tassen. Maar dan moet je wel huisregels gemaakt hebben. Hoe dat precies in zijn werk gaat en wat daar in moet staan, lees je in dit artikel.

16 september 2009

Hoe breng ik mijn kennis over veiligheid over op mijn medewerkers?

Leer de VCA standaard gebruiken in je bedrijf

Om de veiligheid op het werk te vergroten, kunnen medewerkers de cursus Basisveiligheid VCA volgen. Voor leidinggevenden is de cursus VCA-VOL: Veiligheid voor Leidinggevenden meer geschikt.

08 juli 2009

Wat houdt de experimentenwet BIZ in?

Totstandkoming en mogelijkheden Bedrijven Investeringszone

Slordige trottoirs, met graffiti bespoten muren, onveilige steegjes. Herkenbaar als je kijkt naar je bedrijfsomgeving? Dan is het tijd voor een flinke opknapbeurt. Natuurlijk het liefst zonder zelf voor de kosten op te draaien. De Experimentenwet Bedrijven Investeringszone (BIZ) biedt uitkomst.

30 maart 2009

Hoe houd ik mijn winkel veilig?

De inrichting van je zaak is belangrijk!

Je kunt veel dingen zelf doen om je onderneming veilig te houden. Denk daarbij ook eens aan een goede winkelinrichting en een duidelijk sleutel- en geldbeleid. Enkele nuttige tips vind je in dit artikel.

02 april 2008

Veiligheid in mijn horecabedrijf

Geïntegreerd horecabeleid

De criminaliteit in uitgaansgebieden is vaak hoger dan gemiddeld. Niet zo raar natuurlijk, het zijn immers plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen. Het doel blijft om het zo veilig mogelijk te houden. Dit hoef je niet alleen te doen. Lees meer over het geïntegreerd horecabeleid.

05 juni 2007

Wat is zorgplicht?

Informatie over bodemverontreiniging

Zorgplicht is je plicht als bedrijf om alles te doen wat kan om bodemverontreiniging te voorkomen. De overheid kan maatregelen treffen als er sprake is van verontreiniging. Niet de overheid maar de eigenaar is verantwoordelijk voor de grond van zijn bedrijven.

04 juni 2007

Hoe houd ik mijn kampeerterrein veilig?

Maatregelen voor brandveiligheid

Brand zorgt jaarlijks voor vele slachtoffers. Als je een kampeerterrein beheert is de zorg voor brandveiligheid één van de belangrijkste voor je als ondernemer. Daarom dit artikel met enkele maatregelen die je kunt treffen.

04 juni 2007

Getoond 61 tot en met 67 van 67 totaal, er zijn meerdere pagina's