De cloud als basis voor al je bedrijfsactiviteiten

Kijk naar de talkshow van SCE2017

02 oktober 2017

De cloud is veel meer dan online opslag of webapplicaties. Het is de plek van waaruit jij als ondernemer heel flexibel je hele operatie kan opzetten. Bekijk de livestream om te ontdekken hoe jouw toekomst als ondernemer eruit kan zien.

Het Social Collaboration Event Special Edition van g-company, 21 september in Utrecht, stond volledig in het teken van de voordelen van de cloud

Centraal stonden de ervaringen van ondernemers die dankzij koppelingen naar Salesforce en Google's bedrijfsapps binnen G Suite hun ict-operatie heel flexibel hebben gemaakt. Zowel bij het op- of afschalen van capaciteit, maar ook door zelf minder aandacht en middelen aan ict-infrastructuur te hoeven besteden.

Het slim omgaan met grote hoeveelheden data stelt steeds meer ondernemers voor grote uitdagingen. Hoe de cloud bij dat soort vragen een oplossing kan bieden, bespreken trendwatchers Richard en Lieke Lamb in een boeiende talkshow met onder meer  David Saris van g-company en Jan Castelijns van Travix, het moederbedrijf van online reiswinkels als Vliegwinkel.nl. 

Willem Overbosch, chief storyteller van MKB Servicedesk, spreekt over zijn nieuwe boek TopTrends voor Ondernemers dat is verschenen en TrendToepasser Chantal Verweij vertelt hoe ondernemers concreet kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Bekijk de talkshow van Trendwatcher.TV hieronder.

Auteur

Frank van Rutten