Stappenplan kantoor in de cloud

Hoe voer ik cloud computing in?

12 juni 2017

Over vijf jaar is cloud computing geen issue meer en zal iedereen volop ondernemen in de cloud, voorspellen de experts uit het webinar 'Kantoor in de cloud'. Hoe kun jij cloud computing invoeren in je bedrijf?

Whitepaper Kantoor in de Cloud

Whitepaper Customer Relationship Management (CRM)

Gastsprekers:

  • Joep Arts (mede-oprichter en eigenaar Oxyme)

  • Sascha Stolwijk (managing consultant IT, Ricoh Nederland)

  • Tim Kieft (eigenaar Mygrade en auteur van het boek 'Cloudsource je ICT')

Bekijk het volledige webinar

Sascha Stolwijk: “Om cloud computing optimaal te benutten is het goed je volledige IT en behoeften in kaart te brengen. Eigenlijk moet je hele kantoor over de kop.”

Tim Kieft: “Veel ondernemers kiezen vanwege koudwatervrees nu nog voor een tussenvorm, een hybride cloud. Over vijf jaar is cloud computing geen issue meer en zal iedereen volop ondernemen in de cloud.”

Whitepaper Kantoor in de cloud

Hoe ziet je kantoor er over vijf jaar uit? Heb je dan nog wel een kantoor? De cloud, we kunnen er niet meer omheen. Tijd om je bedrijfsvoering hierop aan te passen. In ons gratis whitepaper staat onder andere een handig 10-stappenplan.

Whitepaper IT op orde: hardware

De juiste hardware gebruiken is van cruciaal belang om succes te hebben. Om je klanten te bedienen, concurrenten voor te blijven en je medewerkers efficiënter te laten werken. Welke apparaten en systemen heeft jouw bedrijf precies nodig om de komende jaren te excelleren?

Hierover lees je meer in het whitepaper IT op orde: hardware.