IT Trends: tv-schermen en camera's

De juiste hardware in het digitale tijdperk
Gebruik jij al tv-schermen en camera's in je bedrijf? Nu digitale informatie toeneemt en communicatie op afstand steeds belangrijker wordt, wordt ook de rol van (tv-)schermen en camera's steeds groter.
Vegroot je efficiëntie
Klik hier
Doe de scan
Ga
Lees meer over hardware van de toekomst
Klik hier
Download het whitepaper
Naar MijnMKB
  • (Tv) schermen

Tv- schermen op het werk, niet alleen als wandversiering of mooi informatiekanaal voor werknemers en bezoekers, maar ook als dagelijks werkmiddel. Veel bedrijven werken al met videoconferencerooms, ruimtes waarin via een camera en beeldscherm gecommuniceerd kan worden met collega’s, klanten en partners over de hele wereld. De tv-schermen kun je tegenwoordig makkelijk aansluiten op het (draadloze) bedrijfsnetwerk, waardoor je hem kunt gebruiken als extra scherm om in te werken en bij bedrijfspresentaties. Als je nog presentaties geeft via een projector/beamer dan loop je inmiddels al hopeloos achter. Wat is de toekomst? Touchscreen-tv’s en interactieve whiteboards, waarmee je overal ter wereld samen aan een presentatie kunt werken en deelnemen.
 
Cathy Vessies, hoofd financiën en automatisering NPRC:
"We werken steeds meer digitaal. Werknemers hebben nu twee schermen om al die digitale informatie in de gaten te houden."
 
 
  • Camera’s

Er verschijnen steeds meer camera’s op de werkvloer. Niet alleen voor beveiliging, maar ook als communicatiemiddel. Denk aan webcams die klanten een kijkje geven op kantoor. Maar natuurlijk ook camera’s die beeldbellen en videoconferencing mogelijk maken. Denk ook aan webinars (online seminars) waarbij je video kunt gebruiken om je klanten te instrueren. Camera’s aanschaffen is dus een aanrader. Dat hoeft niet hoogwaardige video-apparatuur te zijn. In bijna alle moderne mobiele apparaten zit tegenwoordig een webcam ingebouwd die je prima kunt gebruiken. Wil je hogere kwaliteit, dan is het raadzaam losse webcams/camera’s aan te schaffen of bijvoorbeeld een bedrijf in te huren dat hoogwaardige video-opnames voor je kan realiseren. Je hebt in alle gevallen wel een hoogwaardige videoverbinding nodig. Dus internet met de capaciteit om beeld te streamen.
 
Lees meer over webinars en videoconferencing in het whitepaper Benut je online kansen: communicatie.
Lees meer over de juiste hardware voor de toekomst in het whitepaper IT op orde: hardware.

Wat heb ik nodig om een webinar te organiseren?

PC, camera, microfoon, software, goede internetverbinding
Als je een webinar gaat houden heb je een aantal dingen nodig. Lees wat, hoe je er precies aan komt en waar je op moet letten.

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres - kantoor Agency No9:
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten