Kyocera-Printers-en-privacy-voorkom-zwakke-plekken-in-je-bedrijfsnetwerk.jpg

Maak van je printer geen doos van Pandora

In de nieuwe privacyregels zijn ook printers essentieel
Op 25 mei 2018 treedt de AVG in werking. Die EU-brede verordening heeft nogal wat consequenties voor de manier waarop bedrijven met persoonsgegevens en de beveiliging daarvan om moeten gaan – en daarbij gaat het niet alleen om hun eigen gegevens, maar ook die van derden. Vergeet als je in het kader van AVG-compliance je beveiliging tegen het licht houdt, de printers niet!
Kyocera-Maak-van-je-printer-geen-doos-van-Pandora.jpg

Voorkom zwakke plekken in je bedrijfsnetwerk

Denk eens aan printers! Voldoen aan AVG biedt ook kansen!
Binnenkort wordt privacy potentieel een bedrijfsrisico. Dat zal het geval zijn vanaf 25 mei, als de AVG van kracht wordt. Alle bedrijven, van multinational tot eenmansbedrijf, zijn verplicht te voldoen aan strikte privacyregels die gelden voor alle aspecten van het verzamelen, bewerken en bewaren van persoonsgegevens. Organisaties die hun zaakjes niet op orde hebben, kunnen rekenen op forse boetes. Weleens gedacht aan de kwetsbaarheid van printers?
Kyocera-Mark-Rovekamp.jpg

Ingrijpende privacywetgeving biedt bedrijven kansen

Dáárom maakt de AVG jouw bedrijf slagvaardiger
Er staat heel wat te gebeuren. De nieuwe AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, heeft een enorme impact op de manier waarop we met persoonsgegevens omgaan. Het zal van organisaties tijd en energie vragen om hun zaakjes voor 25 mei, als de verordening ingaat, op orde te hebben. Maar die inspanningen kunnen ook veel opleveren.
Untitled design30.jpg

Nieuwe privacywetgeving uitgelegd | Help een datalek

Dit moet je doen
Het zal je maar gebeuren, een datalek. Dit is wat je moet doen om de schade te beperken en boetes te voorkomen.
HP-Oldman.jpg

Tien tips om veilig mobiel te werken

Overal kunnen werken maar nu ook veilig
Overal en altijd kunnen werken is al heel normaal. Je neemt je gegevens en digitale presentaties mee naar je klant, je bespreekt ’s avonds nog even die offerte via Skype of mail en als je dan toch moet wachten op het station is dat een mooie gelegenheid om je rapportages of boekhouding bij te werken.
Untitled design26.jpg

Nieuwe privacywetgeving uitgelegd: bijzondere persoonsgegevens

Aan de slag met de AVG
Verwerkt jouw bedrijf persoonsgegevens? Dan krijg je te maken met de AVG. Dit is wat je moet weten over bijzondere persoonsgegevens.
Untitled design22.jpg

Digitale toegangscontrole: de nieuwe kernactiviteit voor het mkb

Column Martijn Maatman | Topicus B.V.
“Bij mijn bedrijf valt toch niets te halen”, hoor ik vaak van mkb-ondernemers. Dat is helaas achterhaald en naïef. Grote kans dat er veel klantgegevens in allerlei systemen staan. De toegang tot die systemen is niet alleen een verantwoordelijkheid van de leverancier, maar net zo goed van mkb-er zelf.
shutterstock_305068898.jpg

Expert: Dataveiligheid monitoren is absolute must

Tips van cybersecurity analist Brenno de Winter
Je kunt als ondernemer nog zulke goede protocollen hebben opgesteld om datalekken tegen te gaan, helemaal voorkomen lukt bijna nooit. Om zeker te zijn dat er niet ongemerkt gevoelige data bij criminelen terecht komt, moet je datalekken monitoren.
shutterstock_392166814.jpg

Stel duidelijke regels op tegen datalekken

Voorkom cybercrime
Nederlandse bedrijven zijn zeker tien miljard euro per jaar kwijt door toedoen van cybercriminelen. Zelf liever geen slachtoffer worden? Stel dan duidelijke regels op.
shutterstock_549680125.jpg

Maak medewerker bewust van gevaren datalek

Geef cybercriminelen geen kans
Zorg ervoor dat in eerste instantie de medewerkers zich bewust zijn van de risico’s die zij vaak zelf veroorzaken. Met één klik al je belangrijke documenten weg. Een zoekgeraakte USB-stick met daarop veel privacygevoelige bedrijfsinformatie. Als ondernemer zit je daar uiteraard niet op te wachten. Toch blijkt dat veel medewerkers zich nauwelijks druk maken om deze gevaren.
Getoond 1 tot 10 van 66. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Beveiliging

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten