Mijn internet

Online ondernemen desk

Hoe bescherm ik mijn telefoon tegen virussen?

Virussen en wormen op mobiele apparaten van jou en je personeel

Een smartphone is eigenlijk niks anders dan een mobiele computer waar je toevallig ook mee belt. En dus is je mobiele telefoon net zo vatbaar voor virussen als je andere apparatuur. Hoe bescherm je jouw telefoon en de telefoon (van de zaak) van je personeel?

03 april 2020 23 september 2020

Wat betekent IPv6 voor mij als ondernemer?

MKB Trend 2013: Overgang op verbeterde inrichting IP-adressen

Internet is bezig aan een grote verandering. De wereld gaat over op Internet Protocol versie 6 (IPv6). Wat verandert er precies en wat heb ik eraan als ondernemer?

28 november 2017

Internet in Nederland snelste van Europa

Nederland met gemiddeld 12,5 Mbps nu derde van de wereld

Nederlanders hebben gemiddeld de snelste internetverbinding in Europa. In het derde kwartaal van 2013 werd Zwitserland ingehaald. Alleen in Zuid-Korea en Japan is er nog sneller internet.

12 juni 2017

Wat als we een dag geen internet hebben?

'Het kan ook een zegen zijn'

Een dag zonder internet. Is dat wel te doen als ondernemer? Internetstoringen kosten bedrijven gemiddeld ruim 68.000 euro per jaar. Wat doe jij als je geen internet hebt? In deze video geven ondernemers hun antwoorden en oplossingen op dit dilemma.

12 juni 2017

Zo wordt Mijn Dierenkliniek ieders dierenvriend

'Mensen delen hun ervaringen bij onze klinieken op social media, waardoor wij nieuwe klanten krijgen'

In veel opzichten is dierenarts Robbert Kermani een trendsetter binnen zijn eigen beroepsgroep. Gevolg: de website van mijndierenkliniek.nl dient nu als rolmodel tijdens cursussen social media. Bekijk de video!

22 september 2016

Ransomware: criminelen 'gijzelen' bedrijfscomputers

Zes vragen over ransomware

Twee jonge mannen uit Amersfoort zijn vorige week gearresteerd, omdat zij ervan worden verdacht zogenaamde ransomware te hebben verspreid. Ransomware is malware die bestanden op computers en bedrijfssystemen ‘gijzelt’ door ze te versleutelen. Alleen door te betalen, kan de encryptie worden opgeheven en krijgt een organisatie zijn gegevens terug. Zes vragen aan beveiligingsexpert Pieter Lacroix.

06 oktober 2015

Waarom mobiel internet op kantoor?

De plussen van een WiFi-verbinding binnen jouw bedrijf

Waarschijnlijk maak je thuis al gebruik van een draadloos netwerk (WiFi). En onderweg zijn er tal van mogelijkheden om met je laptop of smartphone via WiFi internetverbinding te krijgen. Alleen op kantoor is de situatie anders.

24 juni 2013

Zes tips om maximaal te profiteren van je servers

Leer besparen op je serverkosten en energieverbruik

Als er iets bedrijfskritisch is in je onderneming, dan zijn het je servers wel. Ze zijn het zoemende hart van je business. Zes tips om maximaal profijt te hebben van de werkpaarden van je automatisering.

24 juni 2013

Is de kabel van coax of van glasvezel?

Benieuwd wat de kabel nou eigenlijk is?

Leer meer over kabel-internet.

13 februari 2013

Overstappen naar een andere internetaanbieder

Do’s en don’ts voor een soepele overstap naar de kabel

Redenen om over te stappen naar een andere internetaanbieder zijn bijvoorbeeld; geld besparing, meer internetsnelheid of betere service. Toch doen veel ondernemers het niet, omdat het veel ‘gedoe’ met zich meebrengt.

13 februari 2013

Alle kansen van breedband internet

Een checklist

Een snelle, betrouwbare internetverbinding wordt steeds belangrijker voor ondernemers. In deze tijd van mobiel werken en cloud computing is breedband internet onmisbaar.

13 februari 2013

Grijp je online kansen met breedbandinternet

Download gratis ons whitepaper over breedbandinternet

Er liggen veel online kansen op je te wachten. Waar gebruik jij internet voor in je bedrijf? En hoe snel is je internetverbinding? Ontdek wat je als ondernemer kan met breedbandinternet.

13 februari 2013

Handige tips voor sneller internet

Welke vorm van breedband past bij mij?

Als moderne ondernemer wil je een snelle en stabiele internetverbinding. Breedband dus. Maar er zijn vele vormen. Waar moet je op letten bij het maken van je keuze? Handige tips van en voor ondernemers.

13 februari 2013

WiFi: Wat kun jij je klanten bieden?

Voordelen en mogelijkheden van snel internet voor jouw klanten

Een snelle breedbandverbinding biedt legio mogelijkheden om je (potentiele) klanten blij te maken. Van gratis WiFi in hotels en restaurants tot tv als dienstverlening.

13 februari 2013

'Betrouwbare internetverbinding is broodnodig'

Interview met ondernemer Leo Adank

Leo Adank van Thesus Talking Image weet als geen ander dat een snelle internetverbinding cruciaal is voor bedrijven anno 2012. In een interview geeft de ondernemer tips aan collega-ondernemers.

13 februari 2013

60 seconden met Ronnie Overgoor: Mobile

Alle gemakken van mobiel en tablet

Wekker zetten, nieuws volgen, mail checken, chatten, route vinden, video's selecteren, geld overmaken en oh ja...bellen. Ronnie neemt in 60 seconden de gemakken van mobiel en tablet met je door.

13 februari 2013

Hoe kan ik als ondernemer de ontwikkelingen op het gebied van ICT bijhouden?

Download gratis onze whitepapers over sneller ondernemen

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan razendsnel. Wil je deze als ondernemer bij kunnen houden, dan zul je moeten kiezen voor goed, snel internet. Wat heb je nodig om je online kansen te kunnen benutten?

13 februari 2013

Zakelijke voordelen van supersnel internet

Verbeter nu je concurrentiepositie

In economisch onzekere tijden biedt online ondernemerschap cruciale voordelen. Om optimaal online te kunnen ondernemen is een supersnelle breedbandverbinding onontbeerlijk.

13 februari 2013

Getoond 1 tot en met 18 van 20 totaal, er zijn meerdere pagina's