Mobiele werkers in beeld

Mobiel Werken desk

Kans voor ondernemers in 2013: Nanny apps

MKB Trends 2013: trendwatchers zien opkomst praktische hulp via smartphone

Applicaties op je smartphone of tablet die je door het dagelijks leven loodsen winnen steeds meer terrein. Deze zogenaamde Nanny apps worden een grote hit in 2013.

23 september 2016

Slim werken bespaart kosten en vermindert stress

“Gun je medewerkers de vrijheid die je zelf ook wilde toen je voor jezelf begon”

Al in het ‘ISDN tijdperk’, een jaar of 12 geleden, nam New Release de eerste stap naar slim werken. Een nieuw communicatiesysteem bracht het slimme werken naar een hoger niveau.

30 december 2013

Weekly Hangout: btw-aangifte op het strand

Uitzending vanaf het strand in Noordwijk aan Zee

Het is volop zomer in Nederland. Bekijk onze uitzending over mobiel werken op het strand. Vanaf de boulevard in Noordwijk aan Zee spreken we met ondernemers en specialisten over de btw-aangifte, het nut van social media en het ultieme doel van mobiel werken.

22 oktober 2013

Hoe ziet een werkdag op een flexibel kantoor er uit?

ZZP-er Pieterjan van Wijngaarden aan het woord

Pieterjan van Wijngaarden is mobiel werker van het eerste uur. Al acht jaar geleden begon hij met flexibel werken. Hij vertelt over zijn ervaringen met het werken op een flexibel kantoor.

24 juni 2013

Letterlijk mobiel werken met 7causes

'Wij zijn de ultieme testcase'

Zoals een slak zijn huisje bij zich draagt, zo wilde communicatiebureau 7causes altijd en overal haar kantoor meenemen. Het bedrijf liet daarom een Amerikaanse schoolbus ombouwen tot kantoor.

24 juni 2013

In de bus bij 7 causes

Marketing concept bureau 7 causes heeft mobiel werken wel heel letterlijk genomen.

21 januari 2013

Een rondje mobiel werken

10 vragen in 10 minuten

Het nieuwe werken, hoe doen andere ondernemers dat? Drie doorgewinterde mobiele werkers beantwoorden tien vragen over dit onderwerp.

21 januari 2013

De werk-privé balans van ondernemer Kees Hensen

Het Nieuwe Werken kan ook in de horeca. Kees Hensen vertelt hoe hij met mobiel werken zijn hotel runt en ook genoeg aandacht overhoudt voor zijn gezin.

21 januari 2013

De werk-privé balans van onderneemster Soumia Aroug-Allane

Mobiel werken betekent altijd en overal bereikbaar zijn. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Soumia vertelt hoe zij haar balans bewaakt.

21 januari 2013

De werk-privé balans van ondernemer Arjen van Ruiten

Sporten in de baas z'n tijd? Het kan met Het Nieuwe Werken. We troffen Arjen in de sportschool en vroegen hoe hij zijn werk-privé balans in de gaten houdt.

21 januari 2013

Expert over Het Nieuwe Werken

Expert Krijn Nagtzaam van Vrijwerk geeft zijn mening over de manier waarop drie ondernemers Soumia, Kees en Arjen hun werk-privé balans regelen. Wat doen ze goed en wat kan beter?

21 januari 2013

Hoe ingrijpend is het invoeren van mobiel werken?

Vanya Cobben deelt haar ervaringen

Al langer dan een decennium werken de werknemers van Veldhoen + Company mobiel. Het is niet geheel toevallig dat het bedrijf er al zo vroeg bij was.

27 augustus 2012

Wat betekent mobiel werken voor een ondernemer?

Ondernemer Bryan Schröder werkt overal

Bryan Schröder is eigenaar van 2 Elements. Als zelfstandig sales representative is hij vrijwel altijd op pad. “Ik zou niet kunnen werken zonder internet.”

27 augustus 2012

'70 procent van de vrouwen wil parttime werken'

Astrid van Rijn en Rieteke Roelofs helpen goed opgeleide vrouwen aan een parttime baan

Gezinsvriendelijke vacatures voor goed opgeleide vrouwen. Je zou zeggen dat zoiets helemaal niet meer nodig is anno 2011, want we zijn met z'n allen toch hartstikke flexibel? Astrid van Rijn en Rieteke Roelofs denken daar anders over.

27 augustus 2012