shutterstock_548079301.png

De 5 meestgestelde vragen over zonnepanelen

Van aantal m2 tot de kosten
Uit onderzoek blijkt dat 4 op 10 ondernemers binnen 3 jaar wil investeren in zonnepanelen. Dat er nog niet massaal geïnvesteerd wordt hangt wellicht samen met de vragen die ondernemers nog hebben. Daarom hier het antwoord op de 5 meestgestelde vragen over zonnepanelen.
geldvoorinnovatie.jpg

WBSO en RDA worden samengevoegd

In 2016 is fiscale steun vragen voor innovatie eenvoudiger
Je kunt vanaf volgend jaar makkelijker financiële ondersteuning aanvragen voor proces- en productvernieuwing. De Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk (WBSO) en de Research & Development Aftrek (RDA) worden namelijk samengevoegd tot één regeling met de naam WBSO.
Financier innovatie klein.jpg

4 tips voor mkb’ers om innovatie te financieren

Investeer op tijd, benut subsidies, goede voorbereiding
Hoe kom je als bestaand midden- of kleinbedrijf aan geld om je innovatieve plannen mogelijk te maken? Hoe vergroot je je kans op financiering? 4 tips van Dirk-Jan van Winkelen, Specialist Groei & Innovatie van ABN AMRO.

Hoe innovatief ben jij?

Ondernemers over innovatie
hoe-innovatief-ben-jij-29515123607.png
Johan_Looijenga_TSS.jpg

"Zoek een financier die het snapt"

Ondernemer Johan Looijenga over financiering van innovatie
Schermen met informatie. Je ziet ze tegenwoordig overal. Langs de snelweg, bij het tankstation, in entrees van bedrijven, in je hand (smartphone) en op je schoot (tablet). Johan Looijenga speelt met zijn bedrijf, TSS Cross Media Group, in op deze trend. Onlangs had hij extra geld nodig voor innovatieve groei. Hoe ging hij te werk?
euromunten.jpg

Welke subsidies zijn er voor innovatie?

5 landelijke hulpregelingen voor innovatieve bedrijven
Hoe kom je aan geld voor innovatie? Er zijn genoeg subsidies die je kunt gebruiken. Veel subsidiepotjes raken niet leeg, omdat ondernemers niet weten dat ze bestaan. Zonde. Daarom 5 subsidies voor innovatie op een rij.
Advies.gif

MKB Advies nodig?

Maak kennis met onze MijnMKB Plus adviseurs!
Heb je hulp nodig bij het ondernemen? Loop je vast met je business plan, vraag je jezelf af welke regels voor jouw bedrijf gelden, heb je personeelsproblemen? Leg het voor aan onze adviseurs, zij helpen graag je verder.
euros2.jpg

Oost-Nederland geeft geld voor innovatie!

Geld voor productontwikkeling: hoe kom ik in aanmerking?
Ben jij als mkb’er gevestigd in Overijssel of Gelderland? En wil je jouw product of dienst vernieuwen en verbeteren? Dan heb je geluk: vanaf afgelopen maandag (16 februari 2015) kun je subsidie aanvragen voor innovatie. Je moet er wel snel bij zijn.
online winkelen.jpg

Financieringswinkel voor het mkb

Overheid wil regelingen meer in de etalage zetten
Een financieringswinkel voor het mkb moet bestaande en nieuwe financieringsregelingen vanuit de overheid toegankelijker maken voor ondernemers. De financieringswinkel is een van de aanpassingen die minister Kamp van economische zaken heeft aangekondigd. Ook worden een aantal garantieregelingen samengevoegd tot het AGL-fonds.
stdoen.png

Crowd Expedition ontvangt 25.000 euro van Stichting DOEN

Investeerders zijn enthousiast over onderzoek naar deeleconomie
Stichting DOEN, het fonds van de goededoelenloterijen, steunt Crowd Expedition met een subsidie van 25.000 euro. Dit bedrag komt bovenop het geld van de succesvolle crowdfundingactie, waarmee het expeditieteam vorige maand 20.000 euro ophaalde.
Getoond 1 tot 10 van 34. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Subsidies

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten