Hoe kun je slimmer werken en slimmer reizen?

Doe de slim werken slim reizen scan!

24 januari 2014

Als werkgever kun je een bijdrage leveren aan het fileprobleem in Nederland en je werknemers op een prettige en efficiënte manier laten werken. Hoe?

Kom naar de Week van de Ondernemer op 17, 18 en 19 april in de Jaarbeurs in Utrecht! Daar neemt spreker Huub van Zwieten je graag mee aan de hand om jou slimmer op weg te helpen. 

Huub van Zwieten is droombaan goeroe en wil jou als werkgever graag motiveren om meer uit jezelf en je medewerkers te halen. Maar hij kan dit pas doen nadat jij inzicht hebt gekregen in je eigen situatie. Doe de scan om er achter te komen hoe jij en je medewerkers efficiënter kunnen werken en bezoek de sessie 'De kunst van het motiveren' van Huub van Zwieten op de Week van de Ondernemer op 17, 18 en 19 april in de Jaarbeurs Utrecht. Hij zal jou tips en trucs geven om slim werken en slim reizen toe te kunnen passen binnen jouw bedrijf. 

Droombaan

Huub van Zwieten is ondernemer en eigenaar van het bedrijf TalentFirst (talentdevelopment, coaching en loopbaanadvies) en het Droombaanhotel. Daarnaast is hij bestselling auteur van 8  boeken op gebied van personal branding en het vinden van je droombaan. Zelf creëert hij ieder jaar opnieuw zijn eigen droombaan. Bovendien is hij veel gevraagd als spreker op congressen om zijn visie op werken en leven te delen.