Tijd voor een boekhoudprogramma?

Weg met de schoenendoos
Overal bonnetjes, een schoenendoos vol papieren en dossiermappen waar je niets meer in kunt vinden. Is dit een herkenbare situatie? Dan is het waarschijnlijk hoog tijd om met een boekhoudprogramma te gaan werken.
Je administratie op de ouderwetse manier bijhouden is echt niet meer nodig. Er zijn zo veel mogelijkheden om het jezelf makkelijker te maken. Een boekhoudprogramma zorgt voor overzicht en maakt vervelend administratief werk een stuk minder vervelend.
 

Zware software

Voorheen kozen ondernemers vaak voor een boekhoudprogramma dat bestond uit zware software die je op je pc moest installeren. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een boekhoudprogramma in de cloud. Voordelen van zo’n boekhoudprogramma zijn dat je overal bij je administratie kunt en dat je bestanden niet verloren gaan als je computer crasht.
 
Een boekhoudprogramma in de cloud biedt veel mogelijkheden. Zo kun je er onder andere facturen in maken en bonnetjes in opslaan. Je hoeft de bonnen niet in te scannen, je maakt er gewoon een foto van met je telefoon en je uploadt hem naar het boekhoudprogramma.
 

Aanbieders

Er zijn verschillende partijen die een online boekhoudprogramma aanbieden. Om te ontdekken wat het best bij jouw situatie past kun je het beste een lijst maken van jouw wensen. Wat moet een boekhoudprogramma bieden om jouw administratie op orde te krijgen en te houden? Wat ben je bereid ervoor te betalen? En wil je een boekhoudprogramma dat jou koppelt aan een boekhouder of accountant of wil je dat juist niet?
 
Het is in ieder geval aan te raden om je eens in de mogelijkheden te verdiepen. Uiteindelijk wil je toch bezig zijn met ondernemen en niet met het zoeken naar kwijtgeraakte bonnen en facturen.

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten