Wil jij gratis hr-advies over het ontwikkelen van je personeel?

Nog 12 plaatsen vrij voor Excelleren-project in regio Zuid

28 november 2011

Hoe benut je de talenten binnen je bedrijf? Hoe haal je meer uit je medewerkers? Twaalf mkb-ondernemers in de regio Brabant en Zeeland krijgen de kans om (gratis) deel te nemen aan het project Excelleren.nu. Wees er snel bij.

Haal jij het beste uit je mensen?

Samen inventariseren jullie welke behoeften er zijn binnen de onderneming. Misschien wil je het werk efficienter organiseren. Misschien wil je medewerkers laten groeien omdat je het gevoel hebt dat er meer in zit. Je krijgt daarbij vervolgens praktische ondersteuning.

Positief effect

Juist in deze tijd is het belangrijk om te investeren in personeel en ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de toekomst. Via opleiding en training, maar ook door anders (samen) te werken en te leren van elkaar. Investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers loont. Het heeft een positief effect op je organisatie en je mensen en daarmee op je rendement. Collega-ondernemers deden er reeds hun voordeel mee en constateerden een omslag binnen hun bedrijf.

Schrijf je in

Heeft jouw bedrijf minimaal tien medewerkers? Heb je interesse? Maak dan een afspraak met HR-adviseur Dorothé van den Aker. Bel naar 06 5424 6688. Of mail naar d.vandenaker@wispa.nl. Meer informatie over het Excelleren-project, vind je hier. Wil je weten hoe jouw bedrijf scoort als het gaat om ontwikkeling in je mensen, doe dan de Excelleerscan. 

Auteur

redactie - Ellis Emeis