Werk en reis nog slimmer met behulp van handige apps

MKB Trend 2013: Apps maken Het Nieuwe Werken makkelijk
Snel een werkplek vinden onderweg. Overal bij je documenten kunnen of een afspraak maken voor een videoconference. Met handige apps is Het Nieuwe Werken peanuts.
Door een paar apps op jouw smartphone of tablet te installeren, wordt slimmer werken en reizen een stuk makkelijker. Welke app past het beste bij jou? 
 
1. Seats2Meet
Snel op zoek naar een handige werkplek of een locatie om te vergaderen? Met de seats2meet.com Workspace app zoek en boek je met gemak een werkplek. De applicatie werkt voor boekingen bij alle Seats2meet locaties.
 
2. Cisco Webex Meeting
Met de WebEx-app kun je vanaf een willekeurige locatie deelnemen aan vergaderingen. Door je online vergadering te transformeren naar een virtuele videoconferentie zorg je ervoor dat informatie optimaal overkomt bij jouw zakenrelaties.
 
3. Dropbox
Dropbox is een gratis online opslagdienst (clouddienst) voor bestanden, afbeeldingen en video’s. Met de software van Dropbox synchroniseer je eenvoudig bestanden tussen verschillende computers maar ook de mobiele telefoon of tablet. 
 
4. Evernote
Evernote maakt het eenvoudig om grote en kleine dingen uit het alledaagse leven te onthouden, met behulp van je computer, smartphone, tablet en het internet. Met Evernote kun je aantekeningen maken, foto's opslaan, takenlijsten opstellen, spraaknotities opnemen en dit alles doorzoeken, zowel thuis als op je werk of onderweg.
 
5. Syncplicity
Ook Syncplicity behoort tot een centraal opslagpunt. Alle bestanden worden veilig in de 'cloud' opgeslagen en kunnen ook makkelijk gedeeld worden met derden. Er zijn voor verschillende apparaten apps beschikbaar om de toegang tot bestanden nog verder te vereenvoudigen. Daarnaast biedt Syncplicity goede integratie met Google.
 
6. Astrids Tasks & to-do List
De open source-to-do lijst/task manager is ontworpen om je te helpen zaken gedaan te krijgen. Het beschikt onder meer over herinneringen, lijsten, sync, een widget, taakverdeling en optionele directe meldingen.
 
7. Parkmobile
Nooit meer een parkeerboete, geen ongemak meer met kleingeld of lege chipknip. Van te voren bedenken hoeveel parkeertijd je nodig hebt is ook niet meer nodig. Met de app van Parkmobile meld je de parkeertijd aan en af via je smartphone. Aan het einde van de maand reken je de parkeerkosten via automatische incasso af.
 
8. ANWB Verkeer
Het Nieuwe Werken betekent: werken onafhankelijk van plaats en tijd. Met de ANWB-app kun je de actuele files opsporen. Zo weet je wanneer het handig is om toch nog even thuis te werken en later de weg op te gaan zonder in de file te staan.
 
9. Filewekker
Nog een app of de file te kunnen omzeilen is de Filewekker. De nieuwe versie van de FileWekker heeft een routekaart zodat je eenvoudig kunt zien welke route de app kiest en waar de files staan. Verspil je kostbare tijd niet langer in de file. Werk eerst thuis en rijd vervolgens filevrij naar je werk. Dan bespaar je tijd, voorkom je stress en gaat bovendien je productiviteit omhoog.
 
10. COMA
Vergaderingen zijn nodig, maar als ze te lang duren kan dit meer geld kosten dan nodig is. De 'Cost Of Meeting App' ofwel C.O.M.A. berekent hoeveel geld er verspild wordt tijdens meetings. In de app kun je aangeven hoeveel mensen er aan de vergadering deelnemen en wat hun gemiddelde uurloon is. Vervolgens krijg je het prijskaartje van de vergadering te zien. Als deze enorm hoog is verschijnt het bericht: 'Als je dit bericht ziet, is het tijd om je projectmanager te ontslaan.'
 
11. TeamViewerFree
Staan jouw gegevens nog niet online, maar wil je toch op afstand bij je documenten die op je computer staan? Maak gebuik van de gratis applicatie TeamViewer. Mobiel en flexibel: op afstand toegang tot computers vanaf je smartphone. 
 
(Bron: vccoost)
 
 

Dossiers

Kinderopvang ook een zaak voor de ondernemer

MKB Trends 2013: Goede kinderopvang belangrijk voor ondernemer en werknemer
Je bent je er misschien niet altijd van bewust, maar in de opvang van de kinderen van jouw medewerkers, kun jij als werkgever faciliteren. Maar waarom...

Werkgevers belonen zuinig gebruik leaseauto's in 2013

MKB Trends 2013: Zuinig rijden belonen en minder privékilometers voor personeel
Werkgevers gaan in 2013 het gebruik van leaseauto's door medewerkers steeds meer sturen. Hard rijden wordt bestraft, zuinig rijgedrag beloond.

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten