Training: verbeter je commerciële rendement

Vierdaagse cursus voor ondernemers

26 juni 2014

De open ACP-concepttraining voor entrepreneurs is een vierdaagse training (2 + 2) voor iedereen die ondernemend actief is, zoals boardmembers, business unit managers, franchisenemers en ondernemers.

Stap 1 is de voorbereidende stap met het maken van de Entrepreneurs Mind Challenge®. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen competenties en hoe je deze kunt optimaliseren om succesvol te zijn. Stap 2 is de toepassing in commerciële gesprekken volgens geheel nieuwe en succesvolle aanpak: het ACP®-concept. Na 140 jaar is het paradigma van traditionele gesprekstechnieken doorbroken door het ACP®-concept.

Resultaten

De grensverleggende commerciële resultaten die met het A.C.P.®-concept worden behaald zijn:

  • Het verbeteren van de commerciële resultaten met minimaal FACTOR 2.

  • Het versnelt de salescyclus in tijd bij langere salestrajecten (1 - 2 jaar).

Als jij of jouw bedrijf in concurrentie is bij een prospect dan zullen, wanneer het A.C.P.®-concept goed wordt toegepast, je concurrenten of de concurrerende bedrijven het commercieel verliezen. Het A.C.P.®- concept is door een compleet andere aanpak beter dan alle andere bestaande salesmodellen.

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die ondernemend actief is, zoals boardmembers, business unit managers, franchisenemers, en ondernemers. Het A.C.P.®- concept is door een compleet andere aanpak beter dan alle andere bestaande salesmodellen. Het concept heeft inmiddels in de praktijk bewezen te leiden naar, tot nu toe, ongekende commerciële resultaten – factor 2 in commerciële gesprekken.

Dagen, tijden en kosten

Het format is 2 + 2 dagen. Een dag is van 09.30 – 17.30 uur. De eerste twee dagen (Dag 1 en 2) het liefst opeenvolgend (eventueel een dag ertussen is optioneel). Daarna 4-6 weken tussen dag 2 en 3 om referentie te verkrijgen door middel van het ACP®-concept toe te passen in praktijk. Dag 3 en 4 zijn de verdiepingsdagen van het ACP®-concept en de + Entrepreneurs Mind Challenge®.  De training kost 1.975 euro en wordt gegeven op de Laan van Zuid Hoorn 60 in Rijswijk of eventueel op locatie.

Data

  • Donderdag en vrijdag 17 en 18 april (dag 3 op 19 mei)

  • Donderdag en vrijdag 8 en 9 mei (dag 3 op 10 juni)

  • Maandag en dinsdag 19 en 20 mei (dag 3 op 23 juni)

  • Dinsdag en woensdag 27 en 28 mei (dag 3 op 24 juni)

  • Maandag en dinsdag 2 en 3 juni ( dag 3 op 30 juni)

  • Donderdag en vrijdag 12 en 13 juni (dag 3 op 17 juli)

  • Woensdag en donderdag 18 en 19 juni (dag 3 op 18 juli)

  • Donderdag en vrijdag 26 en 27 juni (dag 3 op 25 juli)

Auteur

Marlou Visser