Wat heb je aan een MKB Tankpas?

Het nut van de MKB Tankpas voor de ondernemer
Zoals de naam al voorspelt, is een MKB Tankpas bedoeld om ondernemers en werknemers in het midden- en kleinbedrijf handig te laten tanken. De MKB Tankpas is meer dan een vervanging van je gewone pinpas.
Wil jij ook een tankpas?
Klik hier
Bestel de MKB Moov dan hier!
Bestel de pas

Btw terugvragen

Ongetwijfeld vraag je als ondernemer btw terug bij de Belastingdienst. Dat kun je ook doen met een MKB Tankpas. Jij of je werknemer gaat naar de benzinepomp. Je tank zit vol en je rekent af met je MKB Tankpas. De Belastingdienst kan door betaling met deze pas je gegevens controleren. Op deze manier kun je ook je btw hierover terugvragen. Je krijgt geen btw terug bij contant afgerekende tankbeurten, omdat je gegevens dan niet gecontroleerd kunnen worden.
 

Tankstations

Er zijn MKB Tankpassen van verschillende aanbieders beschikbaar, die ook in mogelijkheden verschillen. Je kunt niet met alle passen bij elk tankstation in heel Nederland betalen. Dat is alleen met bepaalde MKB Tankpassen mogelijk. Je mag bij elke MKB Tankpas aanbieder meerdere kaarten afnemen, zodat je elke werknemer via een pas kunt laten tanken. Let op: sommige aanbieders hebben wel een limiet, rond de tien. Een aantal aanbieders verstrekt ook een MKB Tankpas aan zzp’ers, maar niet allemaal. Wat zijn de voordelen?
 
Met veel tankpassen kun je bij elk tankstation in Nederland betalen. Handig, omdat je zo de goedkoopste prijzen mee kunt pikken en niet gebonden bent aan een bepaald merk. Elke maand krijg je een factuur met het maandoverzicht van het MKB Tankpas brandstofgebruik. De administratie wordt automatisch geregeld.

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten