Dossier Opleiding

 
Een-succesvolle-incompanytraining--5-tips

5 tips voor een succesvolle incompanytraining

Zo zorg je voor blijvende resultaten
Een speciaal voor jouw onderneming samengestelde cursus, gebaseerd op de wensen en eisen vanuit de organisatie. Dat is een incompanytraining. Het gaat altijd om maatwerk, wat voor goede resultaten zou moeten zorgen. Helaas is dit niet altijd het geval. En dat is zonde. Daarom zetten we 5 tips op een rij die van jouw incompanytraining een succes maken.
Untitled design (64).jpg

MKB-ondernemers ontevreden met eigen ontwikkeling

Persbericht
Bijna 9 op de 10 mkb-ondernemers vinden dat ze niet genoeg toekomen aan hun eigen ontwikkeling. Dat blijkt uit een online enquête door MKBServicedesk.nl onder 794 ondernemers naar (bij)scholing binnen hun bedrijf.
shutterstock_391460779.jpg

Leren stopt niet met school

Column Ralph Karseboom
Heb je een diploma? Dat is geweldig, maar het is niet het enige wat je nodig hebt om te slagen in het bedrijfsleven en om financieel te slagen. Helaas leren onze scholen heel weinig over financiën, hoe je financiële vrijheid kunt verkrijgen en hoe je een eigen zaak kan beginnen. En het probleem is dat mensen denken dat ze geen onderwijs meer nodig hebben nadat ze de school hebben verlaten. Grote fout! Ik vertel je hier direct waarom dit een grote fout is.
shutterstock_417005893.jpg

Pas je aan - of verlies!

Column Ralph Karseboom
Het leven is in constante evolutie. Bedrijven veranderen, markten veranderen, maar helaas veranderen de meeste mensen niet. En dat is waar het probleem begint. De enige oplossing hiervoor is om je leven aan te passen. Werf meer vaardigheden en kennis. Als je dat niet doet... dan verlies je!
maartenmenger.jpg

Een ontbindende voorwaarde in een arbeidsovereenkomst: mag dat?

Column Maarten Menger | Werknemer ontslaan na niet halen cursus?
Als een nieuwe werknemer niet aan alle eisen voldoet, kan scholing worden aangeboden. Kan het dienstverband per direct eindigen als het examen van die opleiding niet wordt gehaald?

"Opleiding is essentieel voor ondernemers"

6 ondernemers over opleiden van jezelf en je medewerkers
opleiding-essentieel-voor-ondernemers-4915150538.png
Willem Overbosch 06.jpg

Universiteit en mkb: ga samen de grens over!

Column Willem Overbosch | Internationaal ondernemen begint bij universiteiten
Waar zijn die ondernemers die dromen over een lancering in China of het uitbesteden van productie? Waarom doen jullie niet mee aan een Research Project van de universiteit? Samenwerken met de studenten zou heel voordelig kunnen zijn.
Opleiding training cursus.jpg

Je personeel omscholen of opleiden

Zo benut je de subsidies en fiscale voordelen
Als je wilt blijven groeien, de concurrent voor wilt blijven en je medewerkers wilt behouden, kies je voor opleiden. Ook als je niet groeit maar juist inkrimpt, kan opleiding een goed instrument zijn. Of je er als bedrijf nu goed voor staat of minder goed, opleiden kost geld. Of juist niet?
FullSizeRender.jpg

Experimenteren met ondernemen

Hoe ervaren studenten ondernemerschap?
Stichting Jong Ondernemen organiseert jaarlijks marktdagen voor studenten. Hier kunnen zij hun bedrijfje presenteren aan het publiek en ontdekken wat het is om ondernemer te zijn. Zien zij zichzelf als toekomstig ondernemers?
innovatie.jpg

Je personeel wil ook (online) vernieuwen

Nieuwe producten en/of diensten belangrijk speerpunt
Nieuwe producten en of diensten? Meer online verkopen? Je personeel is er voor! Shopping 2020 wilde wel eens weten hoe het personeel in diverse sectoren denkt over de toekomst van hun bedrijf. Van de ondervraagde medewerkers noemt 40 procent het richten op nieuwe producten en/of diensten een belangrijk speerpunt voor de toekomst van hun bedrijf.
Getoond 1 tot 10 van 48. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Opleiding

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten