Ondernemer in beeld

"Ritme en een duidelijk doel zijn essentieel voor groei"

Interview met groei-ondernemer Liong Lie

Wat is er voor nodig om je bedrijf te laten groeien? We vroegen het aan ondernemer Liong Lie. Na vijf jaar als zzp'er groeide hij in snel tempo naar een volwaardig bedrijf met 9 medewerkers. Wat is zijn geheim?

06 september 2018

Met goed score op zak, op weg naar méér

Ondernemer in beeld ElkeDagBeter Award | Christiaan van de Vegt

Drie mkb-bedrijven werden in 2013 genomineerd voor de ElkeDagBeter Award, waaronder Bakkerij Verba. Het bakkersbedrijf met drie vestigingen won met de nominatie een coachingssessie met Mario Bierkens. Directeur Christiaan van de Vegt: “Elke medewerker krijgt bij Bakkerij Verba verantwoordelijkheid, tot aan de leerling aan toe.”

24 juli 2017

Trotse medewerkers maken het verschil

Ondernemer in beeld ElkeDagBeter Award | Godfried Kaanen

Bij BOSCH Scharnieren en Metaal wordt gewerkt in clusters, waarbinnen medewerkers kunnen doorgroeien. De bijzondere aanpak trok in 2013 de aandacht. Ze werden genomineerd voor de ElkeDagBeter Award en wonnen hiermee een coachingssessie met Huub van Zwieten. Hiermee kan directeur Godfried Kaanen de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers nog verder verbeteren.

24 juli 2017

Iedereen een droombaan

Ondernemer in beeld | ElkeDagBeter Award winnaar Hoppenbrouwers

“Iedereen een droombaan”, dat is het streven van Hoppenbrouwers Elektrotechniek B.V. Het installatiebedrijf wist in 2013 de ElkeDagBeter Award binnen te slepen en won hiermee een coachingssessie met Huub van Zwieten. Hiermee kan directeur Henny de Haas de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers nog meer verbeteren.

24 juli 2017

'Geef je je medewerker ruimte en zelfstandigheid, dan krijgt hij vleugels

Hoppenbrouwers Techniek

Hoge omzetcijfers? Een hoog rendement? Nee, bevlogen personeel: dat is de belangrijkste bedrijfsdoelstelling van de Udenhoutse onderneming.

23 april 2015

'Een bedrijfspresentatie voor het personeel. Dat bleek motiverend'

Multinational in fruit zet eerste stappen op personeelsgebied

Voor potentiële klanten is het zo vanzelfsprekend. Maar ook voor het eigen personeel zou een bedrijfspresentatie best eens op de agenda mogen staan. Zoals de Olympic Food Group, een multinational met 250 medewerkers, onlangs deed. 'De jongens realiseerden zich voor het eerst dat ze een belangrijke schakel vormen binnen de organisatie.'

11 juli 2014

"Van elke dag hetzelfde, worden mensen stoïcijns"

Ondernemer in Beeld | Edwin Handigman

Hij gaat met zijn personeel om alsof het familie is. Door zijn medewerkers betrokken te houden en voor afwisseling te zorgen, maakt Edwin Handigman van Multicopy Gouda zijn personeel duurzaam inzetbaar.

10 maart 2014

'Ik ben veel te vriendelijk voor mijn mensen'

Coop-supermarktondernemer wenst tips bij leidinggeven

Voor supermarktondernemer Henry Hubers uit Vinkel kwam het Excelleren-project op een bijzonder goed moment. Toen hij zich eind vorig jaar aansloot bij supermarktketen Coop liepen de zaken iets te goed. 'We groeiden van tien naar 23 personeelsleden.'

11 november 2013

'Medewerkers zijn hier niet snel uitgeleerd'

Bij Metaalbedrijf CMB is elk project anders

'We hebben een droomteam aan medewerkers.' Die gelukkige uitspraak komt voor rekening van metaalbedrijf CMB. 'Dat heeft wel tijd gekost. Sommige medewerkers hebben we bewust laten lopen.'

15 augustus 2013

Help mijn personeel luistert niet!

Onderdeel van het project Excelleren.nu van MKB-Nederland

Problemen met delegeren en personeel dat niet luistert? Mine van Wychen van training- en organisatieadviesbureau RIN geeft praktische tips en advies.

21 januari 2013

Getoond 1 tot en met 10 van 21 totaal, er zijn meerdere pagina's