Video's

Mobiliteits desk

Wat als we een dag geen internet hebben?

'Het kan ook een zegen zijn'

Een dag zonder internet. Is dat wel te doen als ondernemer? Internetstoringen kosten bedrijven gemiddeld ruim 68.000 euro per jaar. Wat doe jij als je geen internet hebt? In deze video geven ondernemers hun antwoorden en oplossingen op dit dilemma.

12 juni 2017

De mobiliteitsvoucher: wat kun jij ermee?

Weet jij wat een mobiliteitsvoucher is en wat jij ermee kunt? Ruurd van Schaik van VAR BV maakt de mobiliteit van zijn bedrijf inzichtelijk via een mobiliteitsvoucher.

02 februari 2016

Auto kopen of leasen?

Ondernemers over hun auto

Hoe kom je tot een goede keuze? Wat is slimmer: kopen of leasen? Ondernemers vertellen over hun keuzes rond eigen vervoer en dat van hun personeel.

09 juli 2015

Kennis delen op Utrechtse Ondernemersdag

Korte impressie en interviews met ondernemers

500 ondernemers, managers en directeuren verzamelden zich in De Fabrique in Utrecht voor de Utrechtse Ondernemersdag 2014. MKB Servicedesk ging op zoek naar enthousiaste ondernemers die hun kennis wilden delen en belandde uiteindelijk in een Amerikaanse schoolbus.

23 juni 2014

Drie experts in webinar Slim Werken Slim Reizen

Schrijf je in voor het gratis webinar

Een ondernemer zonder kantoor en een expert op het gebied van timemanagement. Leer in het webinar Slim Werken Slim Reizen van David Saris en Gerald Essers hoe je slim met werk- en reistijd omgaat.

16 januari 2014

Weekly Hangout: btw-aangifte op het strand

Uitzending vanaf het strand in Noordwijk aan Zee

Het is volop zomer in Nederland. Bekijk onze uitzending over mobiel werken op het strand. Vanaf de boulevard in Noordwijk aan Zee spreken we met ondernemers en specialisten over de btw-aangifte, het nut van social media en het ultieme doel van mobiel werken.

22 oktober 2013

MKB Servicedesk werkt op het strand

Het Nieuwe Werken met Nan van Grootel (Creaforti)

Ondernemen kun je overal. Kantoor: kan. Maar maak het eens wat spannender. Bedenk een nieuw plan in de bossen, organiseer een meeting in een strandtent en zet de puntjes op de i in een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. MKB Servicedesk geeft het goede voorbeeld en werkt morgen op het strand van Noordwijk.

24 juli 2013

Mobiliteit en ondernemen: kies voor duurzaam!

Hangout Week van de Ondernemer in Arnhem

In Arnhem en Nijmegen doen ze er alles aan om duurzame mobiliteit te stimuleren onder ondernemers. Tijdens de Week van de Ondernemer in Arnhem werden drie cheques met subsidie uitgereikt aan ondernemers voor de aanschaf van een biogas auto.

17 mei 2013

Overhandiging B-50 rapport Slim Reisbudget

Videoverslag

In dit videoverslag zie je de overhandiging het rapport 'Slim reisbudget' aan staatssecretaris Weekers van Financiën door het Platform SWSR.

21 januari 2013

Word je bewust van reis-en werkgedrag

Doe de scan Slim Werken, Slim Reizen

Lodewijk de Waal, voorzitter Platform Slim Werken, Slim Reizen maakt ondernemers graag bewust van reis- en werkgedrag. De Slim Werken, Slim Reizen scan helpt daarbij.

21 januari 2013

Webinar Slim Werken Slim Reizen

Volledige webinar met David Saris, Gerald Essers en Leendert-Jan Visser

Het volledige webinar over Slim Werken Slim Reizen. Uitgezonden op 15 november 2012 vanuit het hoofdkantoor van MKB-Nederland in Den Haag. Presentator: Willem Overbosch. Gastsprekers: David Saris, eigenaar van G-company; Gerald Essers, specialist in Timemanagement en Leendert-Jan Visser, directeur MKB-Nederland.

21 januari 2013

Week van Het Nieuwe Werken - Vrijdag 'Mobiel kantoor'

Mobiel werken betekent dat je zelf kan bepalen wanneer je werkt en waar je werkt. Marketingbureau 7 causes heeft dit laatste wel heel letterlijk genomen en rijdt met alle werknemers in een grote bus door heel Nederland.

21 januari 2013