Voorlichtingsbijeenkomst WBSO en RDA - Utrecht

Leer alles over de overheidsregelingen voor innovatie

20 februari 2020

AgentschapNL houdt op 24 februari een informatiemiddag over de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) en de Research en Development Aftrek (RDA) voor alle ondernemers die zich bezighouden met innovatie, ongeacht of zij al eens gebruik hebben gemaakt van een van de regelingen.

Benieuwd hoe je je innovatiekosten kunt verlagen? Tijdens de voorlichtingbijeenkomst WBSO en RDA op 24 september 2013 leer je hoe je een goede aanvraag kunt indienen.

Loonkosten verlagen met WBSO

Met de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) kun je de loonkosten voor je R&D-project verlagen door een vermindering van de af te dragen loon- of inkomstenbelasting.

Meer fiscaal voordeel met RDA

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomsten wordt ook ingegaan op de Research en Development Aftrek (RDA) waar je met je WBSO-verklaring gebruik van kunt maken. De RDA biedt fiscaal voordeel voor de kosten en/of de uitgaven die je voor jouw S&O-projecten maakt.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor innovatieve bedrijven die S&O-projecten willen opzetten of uitvoeren. Elke ondernemer is welkom, ook ondernemers die al eerder gebruik hebben gemaakt van de WBSO/RDA. Deze bijeenkomst is NIET voor intermediairs toegankelijk.

Tijdens de bijeenkomst leer je alle stappen van een WBSO/RDA-aanvraag. Hierna kun je eenvoudig zelf een aanvraag indienen.

Programma en locatie

De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur en start om 13.30 tot 16.00 uur en wordt gehouden bij AgentschapNL in Utrecht, Croeselaan 15.

Registreren doe je via het digitale aanmeldingsformulier. Deelname is gratis.

Voor meer informatie kun je je wenden tot Jeannet van Essen op nummer 088 602 35 54 of per email jeannet.vanessen@agentschapnl.nl

Auteur

Marlou Visser