Financiële desk

Praktische informatie over jouw financiën

Geld, je kunt er als ondernemer niet omheen. Want hoe leuk ondernemen ook is, er moet ook brood op de plank komen. Omdat je veel met geld bezig bent als ondernemer, is de kans groot dat je hier vragen over hebt. Onze financiële desk biedt uitkomst.

Nationale Groeimasterclass 2014

Groei-expert Verne Harnish geeft tips om te groeien

In studio 21 in Hilversum kwamen meer dan 500 Nederlandse ondernemers bij elkaar voor de Nationale Groeimasterclass 2014. Organisator NLevator vloog de Amerikaanse groei-expert Verne Harnish in vanuit Barcelona. Harnish presenteerde zijn nieuwe boek Scaling up en gaf ondernemers een flink aantal tips om hun bedrijf snel en gestructureerd te laten groeien.

06 september 2018

Wat is nou precies online boekhouden?

De voor- en nadelen van je administratie in de cloud

De laatste jaren zijn steeds meer ondernemers overgestapt op online boekhouden. Dit is boekhouden op je computer via internet, zonder aparte softwareprogramma’s. In dit artikel wordt precies uitgelegd wat de voor- en eventuele nadelen zijn van online boekhouden.

05 september 2018

Concurreer op waarde, niet op prijs

Column Ralph Karseboom | Bepaal de waarde van jouw dienst

Je mag nooit geobsedeerd worden door de prijs. Ben jij er ook helemaal klaar mee om te horen: "te duur"? Mensen zijn gewoon te gericht op de prijs en niet op de kosten of de waarde.

18 april 2018

9 fouten die je niet moet maken bij je belastingaangifte

Scheelt jou een hoop geld

Leuk is het nog steeds niet en makkelijker wordt het zeker niet: de belastingaangifte. Elk jaar zijn er weer veranderingen en wijzigingen waardoor alles nét even anders is. Hier lees je 9 punten waar je dit jaar echt even op moet letten, zowel voor de zaak als voor je privé-aangifte.

16 april 2018

Hoe automatiseer ik mijn factuurstroom?

Zo verwerk je je rekeningen sneller

Alle inkomende rekeningen en uitgaande facturen moeten worden geregistreerd, betaald en opgeslagen. Best een tijdrovende klus. Hoe kun je dit nu sneller en soepeler laten verlopen?

19 januari 2018

Laat je administratie tot leven komen

Leer sturen op cijfers | Tip 7

"Als je je financiële boekhouding ziet als toekomstgerichte managementinformatie, dan gaat je administratie vanzelf leven", is de overtuiging van Jaap Luchies van Flynth. Vier tips die boekhouden leuker maken.

19 januari 2018

Je boekhouding online

Direct inzicht in je cijfers | Tips voor online boekhouden

Lang geleden leverden ondernemers een paar schoenendozen met bonnetjes en facturen aan bij hun accountant, die vervolgens belastingaangifte deed en een jaarrekening opstelde. Pas als de ondernemers hun jaarrekening zagen, wisten ze of het goed ging met hun bedrijf. Deze tijd is echt voorbij. Om succesvol te kunnen ondernemen, moet je op elk moment inzicht hebben in je cijfers. En dat kan ook, met online boekhouden in de cloud.

19 januari 2018

Hoe kan ik sneller boekhouden?

Minder tijd kwijt aan de administratie

De boekhouding, daar ben je geen ondernemer voor geworden. Het liefst besteed je er zo weinig mogelijk tijd aan. In dit artikel elf tips om sneller te kunnen boekhouden.

19 januari 2018

Je financiën volledig online: zo doe je dat

Tips uit het whitepaper Je financiële bedrijfsvoering online

Boekhouden kun je tegenwoordig zelf. Met handige apps op je smartphone kun je altijd en overal inzicht in je cijfers krijgen. Er zijn tal van mogelijkheden die je helpen sneller en makkelijker te ondernemen. Enkele tips en aandachtspunten op een rij om je financiën online te regelen.

19 januari 2018

"In 2014 economisch herstel voor helft sectoren"

Rabobank voorziet flinke groei export

Vijf van de tien sectoren zullen in 2014 groeien, voorspelt de Rabobank in haar jaarlijkse sectorprognoses. Vooral sectoren die zich richten op het buitenland, zoals industrie, groothandel en transport, zullen profiteren van de aantrekkende wereldeconomie. Ook voor de gezondheidszorg en de automotive-sector ziet de bank groei.

01 december 2017

Getoond 151 tot en met 160 van 302 totaal, er zijn meerdere pagina's