miljoensteverloning-1-1-300x240.jpg

Loket.nl viert mijlpaal: de miljoenste medewerker in de applicatie is een feit!

TILBURG – Wat een prachtige mijlpaal! Loket.nl heeft namelijk het salaris verwerkt van de miljoenste medewerker in de applicatie. Ofwel: het salaris van maar liefst 1 miljoen medewerkers wordt via Loket.nl uitbetaald. Een gigantisch aantal.
storage-archive-backup-administration-memory-PXYU5XD.jpg

Zo doe je in 3 stappen zelf je salarisadministratie

Zelf je salarisadministratie doen wordt steeds gebruikelijker onder ondernemers. Zeker voor werkgevers zonder cao is dit het overwegen waard. Wat moet je doen als je zelf je salarisadministratie gaat voeren? De belangrijkste stappen, die je moet doorlopen om je mensen uit te betalen, zetten we voor je op een rij.
Loon toeslag beloning feestdag betalen.jpg

Feestdagen en toeslagen, hoe zit dat nu precies?

Werknemer toeslag betalen op feestdag niet verplicht
Ben je als ondernemer nu wel of niet verplicht om je personeel een toeslag te betalen als zij werken op feestdagen? Het antwoord is nee, tenzij de CAO anders bepaalt.
contract voorwaarden caojpg.jpg

Hoe bepaal ik het salaris van mijn expat?

Goed voorbereid aan de onderhandeltafel
Als je werknemers in het buitenland stationeert horen daar vaak speciale voorwaarden bij. Hoe kom je tot een goed salaris en secundaire voorwaarden? Tips voor een goede onderhandeling met je expat.
geld1.jpg

Wat is de gebruikelijkloonregeling?

Regels Belastingdienst rond hoogte loon DGA
Wanneer je directeur-grootaandeelhouder (DGA) bent, en dus een aanmerkelijk belang hebt in het bedrijf waarvoor je werkt, geldt voor jou de gebruikelijkloonregeling. Maar wat houdt deze regeling precies in?
rekenen.jpg

Werkkostenregeling iets verruimd

Alles over wat er nu wel en niet invalt en hoe je de WKR toepast
De werkkostenregeling (WKR) is sinds 1 januari 2020 weer gewijzigd. Het is een verruiming ten opzichte van de regeling in de voorgaande jaren. Hoe ziet de regeling eruit?
2015freedigpho1.jpg

Hoe én wat vergoed je in 2015 belastingvrij aan je personeel?

Werkkostenregeling verplicht en vereenvoudigd
Waar je vóór 1 januari 2015 nog kon kiezen tussen het systeem van vrije vergoedingen en verstrekkingen en de werkkostenregeling, is dat na 1 januari 2015 niet meer zo. Voortaan is de werkkostenregeling verplichte kost! Het is dus wel zo fijn als je precies weet hoe hij in elkaar zit en hoe je de regeling in kunt voeren. Zodat je in 2015 voordelig uit bent en bespaart op sociale lasten en personeelskosten.
Valkuil.gif

3 valkuilen bij het in dienst nemen van uitzendkrachten

Pas op voor een boete van je uitzendbureau
Bevalt een uitzendkracht je zó goed dat je hem zelf in dienst wilt nemen? Gefeliciteerd! Maar let wel op dat je niet in één van de drie valkuilen trapt. Dit zijn ze.
rekening.jpg

Lonen 2015: meeste werkgeverslasten dalen

Wel meer administratieve lasten door loonstrook
In de meeste sectoren dalen de werkgeverslasten in 2015. Zo dalen de premie Algemeen Werkloosheidsfonds (AWF) en de werkgeversheffing Zorgverzekeringswet (ZVW). Ook de pensioenpremies dalen. Een en ander blijkt uit de berekeningen van HR- en salarisverwerker ADP.
kerstpakket2.jpg

'Minder feestjes en extra’s door werkkostenregeling'

Tips voor de nieuwe werkkkostenregeling
Ondernemers bezuinigen volgend jaar massaal op extra’s voor personeel, zoals feestjes, uitjes en kerstpakketten. Dat schrijft het Algemeen Dagblad op gezag van belastingexperts Deloitte en KPMG. Volgens MKB Servicedesk, VNO-NCW en MKB-Nederland valt het wel mee, maar ook MKB Servicedesk krijgt veel vragen over de nieuwe werkkostenregeling (WKR). Daarom zetten wij de veranderingen voor jou op een rij.
Getoond 1 tot 10 van 33. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Salaris

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten