Coole ondernemersverhalen tijdens een hete zomerdag

MKB Radiocafé 2 juli 2015

29 november 2017

MKB Radio is niet alleen het station van de hete hits uit heden en verleden, maar ook van de coole ondernemersverhalen. Bram Donkers presenteert ook in tropenrooster-opstelling hittegolfradio.

Bitsing is een model dat bedrijfsresultaten en rendementen voorspelt. Aan de stamtafel vertelt Frans de Groot, de grondlegger van de Bitsing-methode, hoe bedrijven hun voordeel kunnen doen met nieuw verkregen inzichten.

Paardencoaching

Paardencoaching is geen voorbijgaande trend, waarbij het overigens niet gaat om het coachen van de paarden. Linda Verdiesen komt uitleggen wat je van een paard kunt leren.

Aanbieding

Ronald Lommerse werkt al heel lang bij familiebedrijf Joheco, maar schuift in het RadioCafé aan als verse ondernemer. En hij heeft een exclusieve aanbieding voor de luisteraars van MKB Radio die een betere wifi-connectie nodig hebben.

Mkb onderzoek

 In het mkb wordt meer en langer overgewerkt. Daarbij wordt vaak ook een maaltijd genuttigd op kantoor. Dat blijkt uit recent online onderzoek in opdracht van Ziggo. Campagnemanager Raoul Wijnberg licht de uitkomsten toe.

Bruiloftenbusiness

Tegenwoordig wil iedereen trouwen en dat moet dan een feestelijke toestand worden. Paula Wolfswinkel doet als event-organisator goede zaken. 

Duurzaam theater

En nog meer topentertaintment in de show: naast zijn theatershows richt Thijs Lindhout zich op zijn eigen bedrijf CO2seminar. Hij helpt kleine ondernemers met CO2-reductie. 

VrijeStijl magazine

 Het nieuwste nummer van het online magazine VrijeStijl is verschenen, met extra dik leesplezier voor de blije zelfstandige. Aan de stamtafel gaan we er alvast doorheen, onder leiding van journaliste Claartje Vogel.