Slimmer Werken tijdens Week van de Ondernemer

Laat jij je ook inspireren?

15 maart 2011

Tijdens de Week van de Ondernemer, 12, 13 en 14 april in het Beatrix Theater in Utrecht, is Slimmer Werken een van de speerpunten.

Leiderschapsexpert Jeroen Busscher geeft tijdens de Week van de Ondernemer dagelijks een sessie over Slimmer Werken. Zowel op de dinsdag, woensdag als donderdag kun je er als ondernemer voor kiezen je te laten bewegen tot het nieuwe werken.

Inspireren

Wil jij als ondernemer ook slimmer gaan werken , maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt en waar je moet beginnen? Dit is de kans om je te laten inspireren door Jeroen Busscher. Hij staat garant voor een enorme impuls om anders te gaan werken en brengt zijn visie altijd met humor.

Auteur

Jeroen Busscher (1964) studeerde af als beeldend kunstenaar aan de Rietveld Academie. In 1995 richtte hij Malgil op, een ontwerpbureau voor organisatiecultuur interventies. Sinds 2005 werkt Busscher als zelfstandig consultant. Hij geeft seminars, lezingen en is werkzaam als dagvoorzitter en leiderschapstrainer. Daarnaast is Busscher ook auteur en schreef hij onder meer de bestseller Turbomanagement.

Turbomanagement

Tijdens de Week van de Ondernemer geeft Busscher je in 45 minuten een concrete introductie in Turbomanagement en krijg je tips over hoe je slimmer kunt werken en die je direct kunt toepassen in je bedrijf. Vol humor, praktisch en met harde resultaten. Kortom, een voorsprong op je concurrenten. Aanmelden (met korting) kan via deze link.

Auteur

redactie - Brigiet Bluiminck