The Next Entrepreneur

Overzicht van exclusieve kortingen en acties voor leden

Overzicht ledenvoordeel MKB Servicedesk

MKB Servicedesk organiseert snel, persoonlijk en betrouwbaar oplossingen op maat voor jou, de ondernemer. Leden van MKB-Nederland kunnen onbeperkt bij ons terecht met hun vragen.Daarnaast biedt het lidmaatschap nog veel meer voordelen op producten en diensten voor je bedrijfsvoering. We zetten de kortingen, acties en exclusieve aanbiedingen voor je op een rij.

20 september 2016

Jaarlijkse bijdrage Kamer van Koophandel staat ter discussie!

Pleidooi van D66 voor afschaffing jaarlijkse bijdrage KvK

Zowel ondernemers, de politiek als de branchekoepels MKB-Nederland en VNO-NCW juichen de discussie over de afschaffing van de verplichte bijdrage aan de Kamer van Koophandel en Product- en Bedrijfsschappen (PBO's) toe. Gaat er dan eindelijk wat veranderen?

01 september 2016

Kan je invloed uitoefenen op je rating?

Fragment uit het webinar 'Waar let de bank op?'

Bij een kredietaanvraag kijkt een bank allereerst naar je rating. In het webinar 'Waar let de bank op?' van Ondernemerskredietdesk.nl sprak presentator Willem Overbosch hierover met Guust Jutte van Rabobank Nederland en Maarten Zemann van MKB Adviseurs.

05 juli 2016

Erik Recter winnaar The Next Entrepreneur

Kidswatcher brengt zoekgeraakte kinderen terug bij ouders

Erik Recter, het brein achter Kidswatcher, is vandaag The Next Entrepreneur 2013 geworden. Met zijn 'kinderhorloge' hoopt hij kinderen wereldwijd het gevoel van vrijheid te geven.

18 april 2016

Misleid door Gele Bedrijvengids? Meld het bij Steunpunt Acquisitiefraude!

Help mee misleiders tot een halt te roepen

MKB-Nederland roept bedrijven die zijn misleid door de Gele Bedrijvengids op zich te melden bij Steunpunt Acquisitiefraude (SAF).

02 februari 2016

Export naar Duitsland: concurreer op prijs

Rondetafelgesprek over handel met Duitsland

In aanloop naar het webinar ‘Ondernemen in Duitsland’ organiseerde MKB Servicedesk een rondetafelgesprek met ondernemer Chris Houbolt en Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland én ondernemer. Beiden hebben ervaring met zakendoen in Duitsland.

11 december 2015

The Next Entrepreneur 2014: spijker je kennis bij!

Online trainingsprogramma voor startende ondernemers

Als startende ondernemer sta je er tegenwoordig niet meer alleen voor. Ben jij onlangs gestart of speel je met de gedachte om te starten? Schrijf je dan nu in voor dit gratis programma dat jou aan de hand van 6 verschillende thema’s aan een vliegende start van je onderneming helpt!

01 juli 2015

Export naar Frankrijk: Agent of eigen personeel?

Column Anneke van der Pasch | Laagdrempelig starten met eigen Frans personeel

Veel Nederlandse exporteurs starten hun activiteiten in Frankrijk met een agent. Een mogelijkheid om tegen een lage investering te kunnen profiteren van het Franse omzetpotentieel. Handelsagenten hebben kennis en ervaring, waardoor jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

04 mei 2015

Waarom starten? Niet doen! Of toch...

Column Fabian Nagtzaam | Zou je het wel doen, ondernemer worden?

Waarom zou je in deze economische tijd, met alle risico’s van dien, nog een eigen bedrijf moeten willen starten? Ik zou kunnen zeggen: niet doen! Waarom niet?

15 april 2015

Dé starter van 2014 is...

Award The Next Entrepreneur voor meest vernieuwende starter

"Commercieel en humanitair." Dankzij deze "perfecte combinatie" heeft Laurens de Groot (34) met zijn bedrijf Skycap de prijs voor de meest vernieuwende starter in de wacht gesleept. De Groot mag zich een jaar lang The Next Entrepreneur noemen. En een cheque van 12.500 euro verzilveren.

16 december 2014

Getoond 61 tot en met 70 van 466 totaal, er zijn meerdere pagina's