The Next Entrepreneur

E-book Eerste hulp bij Starten

Succesvol een bedrijf beginnen

Ondernemerschap wint aan populariteit en het aantal starters groeit als nooit tevoren. Maar van alle nieuwe bedrijven die jaarlijks ontstaan, is zo’n 70 procent na vijf jaar alweer verdwenen. Omdat een goed begin juist voor ondernemers het halve werk is, hebben MKB-Nederland en Rabobank Nederland samen de uitgave Eerste Hulp bij Starten uitgebracht: een praktisch handboek om de start van je bedrijf succesvol te maken.

10 november 2014

Gratis marktonderzoek met Google

Snel inzicht in het zoek- en koopgedrag van consumenten

Snel en gratis marktonderzoek doen, kan dat? Dat kan. De Consumentenbarometer van Google biedt inzicht in de manier waarop mensen gebruikmaken van internet. Het online gereedschap is in het vierde jaar na de introductie uitgebreid met meer databronnen en mogelijkheden.

24 oktober 2014

Zzp’ers willen veranderen van bank

Overstapservice biedt soelaas

Van de drie grootste banken van Nederland - ABN-Amro, ING en Rabobank - is 5 tot 6 procent van de zzp-klanten kort daarvoor overgestapt van een andere bank. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder 924 zelfstandigen zonder personeel in Nederland.

14 oktober 2014

Wat doe ik als ik bang ben voor een black-out?

Tips voor starters | Deel 5

Trillende handen, licht in je hoofd. Bijna ga je beginnen aan je presentatie, en nu al ben je bang voor je eigen angst. 'Zal ik geen black-out krijgen? Dan heb ik álles verprutst!' Coach en spreker Peggy Richie weet de oplossing.

13 oktober 2014

Op basis van welk deel van mijn presentatie, kiezen mensen voor mij?

Tips voor starters | Deel 4

Hoe zorg je ervoor dat jouw presentatie mensen triggert om voor jou te kiezen, hoe overtuig je mensen dat ze met jou zaken moeten doen? Coach, spreker en trainer Peggy Richie geeft het antwoord.

13 oktober 2014

Hoe belangrijk is Powerpoint bij een presentatie?

Tips voor starters | Deel 3

Je staat op een podium, of voor een groep financiers. En verschuilt je achter de Powerpoint-presentatie die je zo mooi in elkaar hebt geknutseld. Slim? Of kun je het beter anders aanpakken? Coach en trainer Peggy Richie geeft tips.

13 oktober 2014

Push-starters en over-achievers

Column Martijn Laar en Jacques Peeters | Rabobank Utrecht

De wetenschap herkent vele typen starters, en allemaal beginnen ze om andere redenen een onderneming. Inzicht in jouw ondernemerstype en innerlijke drijfveren helpt bij het maken van een vliegende start.

02 oktober 2014

Hoe begin je aan een presentatie?

Presentatietips voor startende ondernemers | Deel 2

Binnenkort is het zover: je gaat je plan presenteren aan mogelijke investeerders. Of houdt een speech of een van de beurzen waar je altijd toehoorder was, maar nu zélf mag staan. Hoe begin je aan zo'n presentatie? Trainer, coach en spreker Peggy Richie weet wel raad met die vraag. Haar tips, in anderhalve minuut!

29 september 2014

Starters met grote plannen

Verslag eerste masterclass The Next Entrepreneur

Startende ondernemers met grote toekomstplannen kunnen zich ook dit jaar weer inschrijven voor de verkiezing van The Next Entrepreneur. De deelnemers maken niet alleen kans op 12.500 euro, maar doorlopen ook een kennistraject dat hen helpt zichzelf nog succesvoller in de markt te zetten. In het kader van dit traject werd deze week de eerste masterclass van The Next Entrepreneur 2014 gehouden in de Rabobank in Arnhem.

19 september 2014

Wat heb je als ondernemer aan MKB-Nederland?

De resultaten van een jaar lobbyen door MKB-Nederland

Wat doet de grootste lobbyorganisatie voor MKB-ondernemers nou écht voor mij als ondernemer? Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de belangrijkste resultaten van de politieke lobby door MKB-Nederland op financieel en administratief gebied.

12 augustus 2014

Getoond 71 tot en met 80 van 466 totaal, er zijn meerdere pagina's