Polen

Koning Willem-Alexander: Nederlandse en Poolse bedrijven kunnen elkaar versterken

VIDEO: Koning opent Innovation Forum in Warschau

"De economische prestaties en het groeipotentieel maken Polen een aantrekkelijke partner voor Nederland," zegt koning Willem-Alexander woensdag in Warschau. Samen met koningin Máxima en minister Lillianne Ploumen neemt hij deel aan de handelsmissie in Polen.

26 juni 2014

'Bereid je goed voor en zorg voor de juiste contacten'

MKBuzz in Polen | Interview Ben van de Vrie ING

Wat zijn de kansen voor Nederlandse ondernemers in Polen? Op 24 juni presenteerde ING z'n nieuwste rapport over Polen. Willem Overbosch in gesprek met Ben van de Vrie van ING.

25 juni 2014

Veronica Saris: 'Pools spreken is een pre'

MKBuzz in Polen | Interview met tweetalige advocaat

Moet je de taal spreken om succesvol te ondernemen in Polen? Volgens advocaat Veronica Saris helpt het wel. Saris is half Pools en begeleidt Nederlandse bedrijven met ondernemen in Polen.

25 juni 2014

Jonge ondernemers op handelsmissie

MKBuzz in Polen | Interview met 4 jonge deelnemers

Wouter de Vries (S-P-S), Jessie Brockhoff (Handelsroute), Jeroen van Leeuwen (NL Jobs) en Gerard Kool (Senz Umbrellas) zijn op handelsmissie in Polen. De jonge ondernemers vertellen wat het Oost-Europese land betekent voor hun bedrijf.

25 juni 2014

MKBuzz in Polen | Dag 1 videoblog Willem Overbosch

De MKBuzz is mee met de economische missie in Polen. Willem Overbosch maakt aan het einde van iedere dag een videoblog en geeft hiermee een kijkje achter de schermen van de missie.

24 juni 2014

'Met sommige dingen moet je maar gewoon beginnen'

Vlog van Willem Overbosch over handelsmissie Polen

Eens in de zoveel tijd wordt er een handelsmissie georganiseerd door de Nederlandse overheid. Enkele tientallen Nederlandse ondernemers vertrekken naar een land, in het gezelschap van Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders. 23 juni is het weer zover. Een groep ambitieuze ondernemers vertrekt naar Polen om te onderzoeken welke zakelijke mogelijkheden het land biedt.

24 juni 2014

Hoe zien de Polen ons?

MKBuzz in Polen | Interview Michiel van Blommestein

De MKBuzz is mee met de economische missie in Polen. We doen live verslag van de handelsmissie en volgen de deelnemers op de voet. Redacteur Nerina Vilchiz sprak correspondent en Polen-kenner Michiel Blommestein over de Poolse cultuur.

24 juni 2014

"Rode spanbanden zijn geen succes in Polen"

MKB Export Award-deelnemer Monique Ansink over internationaal ondernemen

Monique Ansink is directeur van Excellent Products, een bedrijf dat sleepkabels, spanbanden en snelbinders maakt en verkoopt in Europa en Azië. Sinds ze meeging met een economische missie naar Turkije richt ze haar vizier op dit land. "Tijdens zo'n missie gaan er veel deuren voor je open, het werkt dus zeker wel!"

09 januari 2014

Minister Ploumen opent hangout over ondernemen in Polen

Hoe ondersteunt de ambassade ondernemers die naar Polen willen?

Een verrassing in de MKBuzz - minister Lilianne Ploumen en MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel komen een kijkje nemen. De minister opende en passant de hangout over ondernemen in Polen en de ondersteunende rol van de Nederlandse ambassades.

29 november 2013

MKBuzz op de Week van de Ondernemer: Internationaal ondernemen

Tips and tricks om te ondernemen in Turkije, Polen, Brazilië en Duitsland

De Week van de Ondernemer staat op woensdag 10 april in het teken van internationaal ondernemen. MKB Servicedesk staat met de MKBuzz ook bij de Jaarbeurs Utrecht. Vanuit de bus maken we live uitzendingen over ondernemen in Turkije, Polen, Brazilië en Duitsland.

29 november 2013

Getoond 31 tot en met 40 van 53 totaal, er zijn meerdere pagina's