België

Ondernemers achter grootste Koningsdag event

60.000 bezoekers op Kingsland: hoe doen ze dat?

Essam Jansen (25 jaar) en Alex Hes (24 jaar) zijn de oprichters en eigenaren van E&A Events. Een jonge evenementenorganisatie die jaarlijks duizenden dancefanaten in binnen- en buitenland een ultieme nacht bezorgd. Aan de vooravond van Kingsland, met 60.000 bezoekers het grootste betaalde Koningsdagevenement zijn ze te gast in het MKB Radiocafé.

01 december 2017

Zakelijke herenmode in het buitenland

Wat doe je aan? Van Duitsland tot China | Tips van expert

Als je zaken doet over de grens is het dragen van de juiste kleding en accessoires heel belangrijk. Wat zou jij dragen in België, Brazilië en Japan? Tips van Robin Hendriks van Schulte Herenmode.

01 december 2017

De tien geboden voor succesvol ondernemen in Turkije

Wil je meer tips en informatie? Lees onze nieuwe business guide

Volgens het ING zal de Nederlandse export naar Turkije de komende jaren flink stijgen. Turkse consumenten geven steeds meer uit en er wordt door de overheid flink geïnvesteerd. Maar hoe zorg je nou voor een succesvolle entrée op de Turkse markt?

15 december 2015

"We zijn nog geen geoliede exportmachine"

Reynier van Bommel over stap-voor-stap-exportstrategie

Bij de familie Van Bommel zit ondernemen in het bloed. De negende generatie leidt het bedrijf dat zich inmiddels hofleverancier mag noemen: broers Reynier, Floris en Pepijn. Reynier: “Samenwerken met hen is het mooiste wat er is. We willen hetzelfde: dit bedrijf nog mooier maken dan het al is.”

11 december 2015

Welke Belgische markten bieden meeste ondernemerskansen?

Een overzicht van de huidige kansrijke sectoren in België

Je wilt als ondernemer uitbreiden naar het buitenland. Voor welk land kies je dan? In België liggen op veel markten kansen voor Nederlandse ondernemers.

11 december 2015

Nieuwe prijs voor ondernemen in België

Nomineer je voor de Orange Diamond Awards

Ben jij actief in België? De Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg en de Belgische Kamer van Koophandel voor Nederland roepen samen met KPMG en ABN AMRO de Orange Diamond Awards in het leven voor de ondernemers die het best bezig zijn aan de andere kant van de grens.

11 december 2015

Road 2 Belgium

Ondernemen in België

Road2Belgium is een grote bijeenkomst, georganiseerd door de Kamer van Koophandel, voor de ondernemer die wil weten of België een interessante exportmarkt is.

21 oktober 2014

“Zie je Belgische vestiging als apart bedrijf”

DRT Gietvloeren wint Orange Diamond Award

DRT Gietvloeren won dinsdagavond 10 december de allereerste Orange Diamond Award, de prijs voor de best opererende Nederlandse onderneming in België. Het bedrijf groeit flink in België, mede doordat het bedrijf deze markt echt op een aparte manier benadert.

14 oktober 2014

MKB Update 13 december

MKB Radio | Wekelijkse ondernemersupdate

Fiscale veranderingen rond de auto, WK pooltjes op de werkvloer, personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt, ondernemen in België en Willem Overbosch over de trotse nummer 100 van de FD Gazellen 2013. Luister de MKB Update van 13 december.

04 april 2014

Dutch design - populair in het buitenland

Roel Wijnterp (Swipespot) en Sharon Hilgers hebben succes over de grens

Roel Wijnterp ontwierp de Swipespot, een handige tabletstand die inmiddels bijna wereldwijd wordt verkocht. Sharon Hilgers verkoopt zelfontworpen sieraden via my-jewellery.com en in winkels in Nederland, Duitsland en binnenkort ook België en Spanje. Zij vertellen hoe je als creatieve Nederlandse ontwerper de wereld kan veroveren.

29 november 2013

Getoond 21 tot en met 30 van 41 totaal, er zijn meerdere pagina's