Ondernemer in beeld

Starters desk

Delen maakt privévliegen toegankelijker

Fly Aeolus: privévluchten voor top van mkb

Even op en neer vliegen naar Glasgow of Zürich is niet langer voorbehouden aan de rijken. Stefaan Ghijs (33) biedt met zijn bedrijf Fly Aeolus vluchten aan in privévliegtuigen en concurreert hiermee met businessclass-vluchten. Hij bezit geen enkel vliegtuig en heeft ook geen vliegbrevet.

27 juni 2017

‘De klant bepaalt invulling van werkplekconcept’

Work2Connect in één keer goed dankzij marktonderzoek

Eddy Gijssel had al eens met succes een onderneming opgericht toen hij deze zomer het idee kreeg voor een nieuw flexwerkplek-concept voor zzp’ers. Work2Connect verkeert nu in de oprichtingsfase. Binnenkort start een marktonderzoek. “Met mijn vorige onderneming heb ik dat niet gedaan,” vertelt de Bredase ondernemer. “Dat heeft mij het nodige leergeld gekost.”

27 juni 2017

De operatie van je huisdier kijken op YouTube

Ondernemer in beeld | Robbert Kermani

In veel opzichten is dierenarts Robbert Kermani een trendsetter binnen zijn eigen beroepsgroep. Hij bouwde zelf de website van zijn dierenpraktijk, begon met Facebook en Twitter en liet korte videofilms maken van het werk bij Mijn Dierenkliniek. Gevolg: de website van mijndierenkliniek.nl dient nu als rolmodel tijdens cursussen social media.

22 september 2016

"Dat ik juist nu een idee in een nichemarkt lanceer, maakt me The Next Entrepreneur"

Interview | TNE-finalist Jort van Sisseren

Jort van Sisseren is met zijn bedrijf 'Doe-het-zelf jachtmakelaar' één van de vier finalisten van The Next Entrepreneur 2013. En maakt daarmee kans om dé starter van 2013 te worden en 13.013 euro te winnen. Waarom denkt hij te winnen? En wie is zijn grootste concurrent?

25 november 2013

Dag van het familiebedrijf: de geheimen

MKB Trends 2014 | Klein is het nieuwe groot

Van de grotere familiebedrijven heeft een op de vijf een Raad van Commissarissen of een Raad van Advies. Kleinere familiebedrijven hebben daar minder behoefte aan. “Wij houden elkaar scherp.”

12 november 2013

"Wij exporteren de Nederlandse fietsenkennis de wereld over"

VANMOOF in vier jaar tijd grote naam in fiets- en ondernemersland

De broers Carlier begonnen vier jaar geleden hun bedrijf VANMOOF. Wat begon met 'laten we de Nederlandse stadsfiets doorontwikkelen tot een Nederlands exportproduct' is uitgemond in een prachtbedrijf met dealers in Amerika, Azië en Europa.

28 oktober 2013

Duurzame paddenstoelen uit het zwemparadijs

Ondernemer in beeld: Siemen Cox van Rotterzwam

In de kelders van het oude zwemparadijs Tropicana in Rotterdam kweekt ondernemer Siemen Cox samen met compagnon Mark Slegers oesterzwammen op organisch restmateriaal. Ze begonnen in maart 2013 met RotterZwam en zien de vraag naar hun paddenstoelen sindsdien alleen maar stijgen.

11 oktober 2013

Getoond 11 tot en met 17 van 17 totaal, er zijn meerdere pagina's