Starten

Hoe maak ik een financiële prognose?

Houd de vinger aan de pols

Wat staat er uiteindelijk onder de streep? Dat is de hamvraag voor ondernemers, want uiteindelijk moet het resultaat natuurlijk positief uitpakken.

01 juli 2014

Ondernemen of verzuipen

Een wildwaterworkshop Ondernemerschap

Serie-ondernemers Tovias Walraven en Leen Zevenbergen verzorgen de spetterende workshop 'Ondernemen of verzuipen'. De workshop is er voor iedereen die ondernemer is of ervan droomt dat te worden.

27 september 2013

Starten bv stuk goedkoper

Oprichtingsakte wordt afgeschaft

Als je een bv wilt starten heb je daar in de toekomst geen notariële akte meer voor nodig. Daarmee wordt het opzetten van een besloten vennootschap een stuk goedkoper. Dat heeft minister van Economische Zaken Maxime Verhagen besloten.

13 september 2013

Social media: de voor- en nadelen

Let op de do's en dont's

Ondernemers omarmen social media. Maar helemaal zonder gevaar is hun gebruik niet. Om te zorgen dat je geen flater slaat op Twitter en Facebook, zijn er deze social media do’s en dont’s.

01 februari 2013

Social media strategie in zeven stappen

Waarvoor gebruik je social media?

Bijna alle ondernemers hebben de sociale media omarmd. Toch blijkt nog vaak de liefde van één kant te komen. Ondernemers zenden wel – maar naar wie en met welk doel? Zo zet je social media wel strategisch in.

01 februari 2013

Welke financieringsvorm past bij jou?

Waar haal jij je starterskrediet vandaan?

Op zoek naar financiering denk je als ondernemer natuurlijk als eerste aan een bank. Maar er zijn meer opties. Het is belangrijk om de juiste financieringsvorm te vinden die bij jou en je bedrijf past.

29 januari 2013

Ga aan de slag met marketing

Blijf up-to-date met vijf vuistregels

Laten we niet geheimzinnig doen over marketing. Als ondernemer moet je er gewoon mee aan de slag om succesvol te zijn. Kwestie van gezond verstand, en ogen en oren open houden.

24 januari 2013

Overige rechtsvormen

De LTD, Holding, stichting en vereniging.

Deze rechtsvormen komen wat minder vaak voor dan de eenmanszaak en de BV, maar zijn wel de moeite waard om besproken te worden. In dit artikel meer over deze rechtsvormen.

24 januari 2013

Haal nog meer uit social media

Bespaar kostbare tijd met handige tools

Voor veel ondernemers zijn social media een onmisbaar instrument geworden. Er komen ook elke keer weer nieuwe toepassingen en handigheidjes bij om meer uit social media te halen.

22 januari 2013

Leen Zevenbergen als investeerder over businessplannen

Hoe belangrijk is de rol van de ondernemer?

Leen Zevenbergen is ook investeerder in andere ondernemingen. Hoe beoordeelt hij in die rol ondernemersplannen?

21 januari 2013

Getoond 21 tot en met 30 van 94 totaal, er zijn meerdere pagina's