Starten

Bouwen aan je bedrijf

Column | Karin Steenbrink en Sylvia Reerink

Een paar maanden geleden schreef ik in een blog over de nieuwe internetstrategie die we voor onze webwinkel ziezoshop.nl aan het ontwikkelen zijn. Een interessant traject, dat er veelbelovend uitziet!

22 augustus 2012

Blijf niet dromen, begin voor jezelf!

Column | Ondernemen is dromen, durven en doen!

Veel mensen dromen ervan; een eigen bedrijf starten. Bierfiltjes worden volgeschreven. Plannen worden gemaakt, maar slechts een aantal mensen durft het echt.

22 augustus 2012

De prestatiegeneratie komt eraan

Column | Vrijbaan voor minderjarige ondernemers

Bij de KvK staan 510 ondernemers onder de 18 ingeschreven. Dat lijkt mij ontzettend weinig! Laten we ruim baan maken voor de inspirerende, vernieuwende ideeën van deze jonge generatie.

22 augustus 2012

Ja, ik wil ook schrijven, maar...

Column | Lieke Michiels van Kessenich

"Heel herkenbaar", mailde Lieke Michiels van Kessenich onze redactie als een reactie op de eerdere blog van Marloes Wesselink. Zij wil, net als Marloes, graag iets doen met schrijven, maar weet nog niet hoe.

22 augustus 2012

Ja, ik wil freelancen, maar.....

Column | Marloes Wesselink

Ze droomt ervan om voor zichzelf te beginnen als freelance schrijver, maar kan (lees: durft) de knoop nog niet doorhakken. Marloes Wesselink schrijft over haar twijfels. Ze wil wel, maar...

22 augustus 2012

'Focussen op je kwaliteiten'

Column | Monique Oosthoek

Monique Oosthoek greep het faillissement van het bedrijf waar ze werkzaam was aan om eens goed na te denken over het starten van haar eigen bedrijf. Wat zijn haar ervaringen?

22 augustus 2012

Wat is een IRO procedure?

Persoonlijke begeleiding naar een eigen bedrijf via een uitkeringsinstantie

Heb je momenteel een WW, WAO/WIA of WWB uitkering en heb je voldoende kennis en ervaring in een bepaald vakgebied en genoeg energie om ervoor te gaan, dan kan het ondernemerschap een mogelijkheid zijn.

22 augustus 2012

Gebruik maken van de starterscoach

Hoe vind ik als starter iemand die me kan begeleiden?

Als starter kan je elk advies goed gebruiken. Er komt zoveel op je af dat je soms niet meer weet waar je tijd aan moet besteden. Om je wegwijs te maken in de ondernemerswereld heb je de starterscoach.

22 augustus 2012

Voorbereidingen voor een kampeerboerderij

Het begin: veel om je heen kijken

Je hebt een stuk land, bijvoorbeeld omdat je boer bent, en je wilt eigenlijk wel een kleine camping beginnen. Hoe pak je dit aan? Bekijk eerst de kansen en ga het dan uitvoeren.

22 augustus 2012

Strategische tips voor je online bedrijf

Interview met Huub van de Pol

Schrijf een goed businessplan, kijk vooruit, meten is weten...allemaal belangrijke zaken waar je als online ondernemer bewust mee aan de slag moet. Huub van de Pol geeft strategische tips voor je online bedrijf.

17 augustus 2012

Getoond 51 tot en met 60 van 94 totaal, er zijn meerdere pagina's