The Next Entrepreneur

Starters desk

Maak je merk sterk door klanten te inspireren

'Waarom' hebben klanten jou nodig?

‘Wat doe je voor de kost’, is een veelgestelde vraag. Je kunt zeggen dat je een restaurant bezit. Of een fabriek waar kogellagers worden gemaakt. Je kunt ook zeggen dat je mensen een topavond bezorgt of zorgen weg neemt.

21 september 2012

Ontwikkel jezelf in nieuwe technologie

Interview met Martijn Aslander

Eenpitters en het kleinbedrijf hebben de toekomst, stelt netwerker/spreker/ blogger/ondernemer Martijn Aslander. Mits ze slim (samen) werken en gebruik maken van nieuwe technologie.

21 september 2012

Hoe bouw je een netwerk op?

Tips voor effectief te netwerken

Netwerken is voor velen dé manier om klanten te werven. Maar hoe doe je dat precies? Stel, je wilt wel netwerken en gaat naar bijeenkomsten en borrels, maar vertrekt vervolgens nooit met dat gouden contact naar huis.

21 september 2012

'Online is meer dan scherpe prijzen'

Kijk en luister naar je klanten

Geen ondernemer kan zonder een online marketingstrategie, stelt marketingexpert en ondernemer Ment Kuiper. ‘Kijk en luister goed naar je klanten. Wat willen zij eigenlijk het liefst?’

21 september 2012

Is een online ondernemer niet gewoon een ondernemer?

Column | Ment Kuiper

De online ondernemer, wie is dat eigenlijk? Volgens Ment Kuiper hoeven we hier niet langer over na te denken. Want, de online ondernemer bestaat niet.

21 september 2012

Laat overschatting niet je struikelblok zijn

Dit en nog meer tips voor een succesvolle onderneming

Goed idee? Check! Businessplan? Kun je ook afvinken. Zin om hard te werken? Uiteraard! Je bent klaar voor de start. Laat eerst nog even deze goede raad op je in werken. Want zo maak je je onderneming een succes.

21 september 2012

De perfecte Pitch bestaat niet

Interview Stephan Derksen

Sommige mensen ondergaan nog liever een wortelkanaalbehandeling dan zichzelf of hun product te pitchen. Stephan Derksen, voelt met ze mee, maar zegt ook dat verkopen gewoon een kwestie van doen is.

21 september 2012

Ondernemen, waarom zou je?

De beste redenen om voor jezelf te beginnen

Ook vol ideeën en wilde plannen. Lonkt de vrijheid? We zetten de besteredenen om te gaan ondernemen op een rij. Maar pas op voor valkuilen…

21 september 2012

‘Stress valt niet altijd te voorkomen’

Interview met Marco Hoogerland, oprichter Talentenacademie

Marco Hoogerland is oprichter van De Talentenacademie. Hij ziet ondernemers in allerlei soorten en maten. Allemaal met hun eigen kwaliteiten en valkuilen. Maar samenwerking blijkt toch lastig voor iedereen.

21 september 2012

Wie wordt The Next Entrepreneur?

MKB-Nederland en Rabobank lanceren The Next Entrepreneur 2012

Rabobank en MKB-Nederland zoeken de meest vernieuwende ondernemer van Nederland tijdens de verkiezing 'The Next Entrepreneur 2012'. Doel van de verkiezing: vernieuwend ondernemerschap in Nederland stimuleren.

21 september 2012

Getoond 91 tot en met 100 van 106 totaal, er zijn meerdere pagina's