The Next Entrepreneur

Starters desk

Bedrijfsauto: op naam van je bedrijf of op je eigen naam

Hoort je auto bij je ondernemingsvermogen of je privévermogen?

Veel ondernemers hebben voor hun bedrijf een auto of busje nodig. Om bij klanten op bezoek te gaan, of voor de inkoop en bezorging van producten. Maar behoort de auto tot je ondernemingsvermogen of je privévermogen?

04 april 2017

Een kriebelend ondernemersgen

Editorial | The Next Entrepreneur

Als je in een bedrijf werkt dat draait om ondernemers, kriebelt het regelmatig: dat ondernemersgen. De ene collega verkoopt gebloemde theepotten en -kopjes via haar vintage website, de ander verhuurt hostesses voor beurzen. Allemaal aangestoken door de ondernemers die we dagelijks spreken.

28 november 2016

Hoe duurzaam onderneem jij?

Vijf voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als ondernemer sta je midden in de maatschappij. Hoe je zaken doet heeft effect op je omgeving en bepaalt je succes op lange termijn. Dat heet maatschappelijk verantwoord ondernemen.

18 oktober 2016

"Over drie jaar lopen kindjes in Timboektoe met óns horloge rond"

Interview | TNE-winnaar Erik Recter

Kinderen overal ter wereld het gevoel van vrijheid kunnen geven. Dat wil Erik Recter met zijn bedrijf Watcherenterprises bereiken. De ondernemer heeft in nog geen half jaar tijd een team met de acht ‘allerbeste mensen’ bij elkaar gezocht en timmert nu op alle mogelijke manieren aan de weg. Een ervan is deelname aan The Next Entrepreneur.

18 april 2016

Erik Recter winnaar The Next Entrepreneur

Kidswatcher brengt zoekgeraakte kinderen terug bij ouders

Erik Recter, het brein achter Kidswatcher, is vandaag The Next Entrepreneur 2013 geworden. Met zijn 'kinderhorloge' hoopt hij kinderen wereldwijd het gevoel van vrijheid te geven.

18 april 2016

Welk logo past bij jouw bedrijf?

Een logo is de uitstraling van je onderneming

Start je een onderneming? Dan komt er ook een moment dat je een creatieve pet op moet zetten bij het ontwerpen van je logo.

11 april 2016

Waar moet ik aan denken bij het regelen van tijdelijk personeel?

Checklist voor het aannemen van tijdelijke medewerkers

Veel ondernemers beginnen hun bedrijf in hun eentje. Het kan natuurlijk gebeuren dat je op bepaalde gebieden al snel ondersteuning kunt gebruiken. Neem je dan meteen personeel aan? Dat hoeft niet.

02 februari 2016

Starten? Van plan naar uitvoering

In drie stappen je eigen bedrijf

Start je graag je eigen bedrijf? Als je die knoop eenmaal hebt doorgehakt, dan begint het pas echt. Je zult concreet moeten maken hoe je bedrijf er uit gaat zien, wanneer je wilt beginnen en hoe je de start gaat financieren.

11 juni 2015

Dé starter van 2014 is...

Award The Next Entrepreneur voor meest vernieuwende starter

"Commercieel en humanitair." Dankzij deze "perfecte combinatie" heeft Laurens de Groot (34) met zijn bedrijf Skycap de prijs voor de meest vernieuwende starter in de wacht gesleept. De Groot mag zich een jaar lang The Next Entrepreneur noemen. En een cheque van 12.500 euro verzilveren.

16 december 2014

E-book Eerste hulp bij Starten

Succesvol een bedrijf beginnen

Ondernemerschap wint aan populariteit en het aantal starters groeit als nooit tevoren. Maar van alle nieuwe bedrijven die jaarlijks ontstaan, is zo’n 70 procent na vijf jaar alweer verdwenen. Omdat een goed begin juist voor ondernemers het halve werk is, hebben MKB-Nederland en Rabobank Nederland samen de uitgave Eerste Hulp bij Starten uitgebracht: een praktisch handboek om de start van je bedrijf succesvol te maken.

10 november 2014

Getoond 21 tot en met 30 van 106 totaal, er zijn meerdere pagina's