The Next Entrepreneur

Starters desk

Gratis marktonderzoek met Google

Snel inzicht in het zoek- en koopgedrag van consumenten

Snel en gratis marktonderzoek doen, kan dat? Dat kan. De Consumentenbarometer van Google biedt inzicht in de manier waarop mensen gebruikmaken van internet. Het online gereedschap is in het vierde jaar na de introductie uitgebreid met meer databronnen en mogelijkheden.

24 oktober 2014

Zzp’ers willen veranderen van bank

Overstapservice biedt soelaas

Van de drie grootste banken van Nederland - ABN-Amro, ING en Rabobank - is 5 tot 6 procent van de zzp-klanten kort daarvoor overgestapt van een andere bank. Dat blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder 924 zelfstandigen zonder personeel in Nederland.

14 oktober 2014

Wat doe ik als ik bang ben voor een black-out?

Tips voor starters | Deel 5

Trillende handen, licht in je hoofd. Bijna ga je beginnen aan je presentatie, en nu al ben je bang voor je eigen angst. 'Zal ik geen black-out krijgen? Dan heb ik álles verprutst!' Coach en spreker Peggy Richie weet de oplossing.

13 oktober 2014

Op basis van welk deel van mijn presentatie, kiezen mensen voor mij?

Tips voor starters | Deel 4

Hoe zorg je ervoor dat jouw presentatie mensen triggert om voor jou te kiezen, hoe overtuig je mensen dat ze met jou zaken moeten doen? Coach, spreker en trainer Peggy Richie geeft het antwoord.

13 oktober 2014

Hoe belangrijk is Powerpoint bij een presentatie?

Tips voor starters | Deel 3

Je staat op een podium, of voor een groep financiers. En verschuilt je achter de Powerpoint-presentatie die je zo mooi in elkaar hebt geknutseld. Slim? Of kun je het beter anders aanpakken? Coach en trainer Peggy Richie geeft tips.

13 oktober 2014

Starters met grote plannen

Verslag eerste masterclass The Next Entrepreneur

Startende ondernemers met grote toekomstplannen kunnen zich ook dit jaar weer inschrijven voor de verkiezing van The Next Entrepreneur. De deelnemers maken niet alleen kans op 12.500 euro, maar doorlopen ook een kennistraject dat hen helpt zichzelf nog succesvoller in de markt te zetten. In het kader van dit traject werd deze week de eerste masterclass van The Next Entrepreneur 2014 gehouden in de Rabobank in Arnhem.

19 september 2014

Hoe maak ik een financiële prognose?

Houd de vinger aan de pols

Wat staat er uiteindelijk onder de streep? Dat is de hamvraag voor ondernemers, want uiteindelijk moet het resultaat natuurlijk positief uitpakken.

01 juli 2014

Starter van nu vindt zichzelf uniek

3e editie The Next Entrepreneur vandaag van start

De starter van nu vindt zijn product of dienst uniek. Of meent vernieuwend te zijn doordat hij een product of dienst beschikbaar maakt voor een compleet nieuwe doelgroep. Toch beamen starters nog hulp te kunnen gebruiken. Vooral bij het opstellen van plannen. Dat blijkt uit onderzoek van MKB-Nederland en Rabobank onder 2.500 starters, dat in het kader The Next Entrepreneur 2014 is uitgevoerd door Motivaction.

05 mei 2014

Interview | De meest ambitieuze starter van 2013

Erik Recter over de winst van The Next Entrepreneur

Erik Recter heeft mijn zijn 'Kidswatcher' de prijs voor de meest ambitieuze starter van 2013 gewonnen en is daarmee The Next Entrepreneur 2013. Wat is de volgende stap van deze ondernemer?

28 november 2013

"Dat ik juist nu een idee in een nichemarkt lanceer, maakt me The Next Entrepreneur"

Interview | TNE-finalist Jort van Sisseren

Jort van Sisseren is met zijn bedrijf 'Doe-het-zelf jachtmakelaar' één van de vier finalisten van The Next Entrepreneur 2013. En maakt daarmee kans om dé starter van 2013 te worden en 13.013 euro te winnen. Waarom denkt hij te winnen? En wie is zijn grootste concurrent?

25 november 2013

Getoond 31 tot en met 40 van 106 totaal, er zijn meerdere pagina's